Circling the Piatra Craiului National Park 10 -12.02.2017

dsc_1369Perioada: 10-12.02.2017
Promovam frumusetile ascunse ale Romaniei!

Din ciclul “Travel for the soul” va invitam la o tura inedita, o adevarata experienta stabilita impreuna, in Parcul National Piatra Craiului – nimic nu e programat in afara de zona si de perioada – 10-12.02.2017!

Tura incepe din Brasov si se termina in Brasov – se asigura transportul.

Punct de incepere a turei: Tohanita sau Fantana lui Botorog!

Drumetim prin sate autentice de munte, inconjuram Piatra Craiului pe Valea lui Ivan pana la Plaiul Foii (probabil), ne cazam la o pensiune din zona sau la o cabana de munte (s-ar putea sa stam si cate 4 in aceeasi camera, cu baie pe hol, cu sau fara dus), luam un pranz ecologic la cea mai veche pensiune din Parcul National, facem autostopul intre diferite puncte ale turei, mancam la pensiuni, cumparam mancare de pe drum sau pur si simplu luam cu noi ceva slanina, branza si ceapa….

Bugetul – serviciile ghidului si transportul Brasov – Tohanita, respectiv Plaiul Foii (probabil) – Brasov sunt incluse in tarif – 225 lei/persoana, pentru un grup de minim 10 persoane!

Cazarea o stabilim impreuna in timpul desfasurarii turei (esti nebun? esti sigur ca o sa gasim locuri? – intrebari de bun simt din partea voastra – noi ne-am descurcat in ultimii 5-6 ani de cand facem tura) la pensiuni din satele de munte si/sau la cabane de munte (care cabana? – surpriza) si costa undeva la 35-60 lei/persoana, micul dejun 20 de lei/persoana, prinz la pachet 10 lei/persoana sau din rucsac, cina 30-35 lei/persoana sau din rucsac.

Poze si detalii tura: http://www.adventure-tours.ro/backpacking-romania-circling-the-piatra-craiului-national-park.html

Grup minim: 10 persoane

Termen limita de inscriere: 16 ianuarie 2017.

Conditii de plata: 50% pana pe data de 16 ianuarie 2017, diferenta de 50% pana pe data de 31 ianuarie 2017 (virament in contul RO41RZBR0000060009520884 din Banca Raiffeisen, cu cardul online – va trimit un link de plata – sau cash in agentie).

Conditii de anulare: se pierde avansul de 50%.

Echipament obligatoriu: bocanci de munte impermeabili, parazapezi, pantaloni si geaca de munte de iarna, bluza polartec/windstopper, ochelari de soare, manusi, caciula, crema cu factor protectie UV, rucsac (exclus orice altceva) de 50-60 L, sac de dormit pentru cabana, eventual (este cald si bine, asternuturi ok).

Date de contact pentru detalii: Marian TIRLA marian@activetravel.ro / 0728804952

Va asteptam sa ne fiti alaturi in aceasta AVENTURA!

Si nu uitati Deviza noastra: “Aventura, Neprevazutul !”

La inscriere primiti detalii despre echipament, ruta detaliata si alte informatii suplimentare.

Tura poate suferi modificari in functie de conditiile meteo!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*