Vă aflați aici: » Pentru tine și familia ta » City Break » BRASOV - City break ACTIVE

BRASOV - City break ACTIVE

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Petrece 3 zile active in Brasov!
Perioada: aprilie - noiembrie

Tarif:

  • 2 persoane: 218 euro/persoana
  • 4 persoane: 170 euro/persoana
  • 6 persoane: 154 euro/persoana

Servicii incluse:

  • cazare 3 nopti cu mic dejun la o pensiune sau hotel de 3* situate in centrul orasului
  • 1 pranz
  • bilet intrare Castelul Bran
  • transport in zilele 2 si 3
  • bicicleta si casca
  • serviciile unui ghid montan autorizat

Servicii neincluse:

  • bauturi si alte mese nespecificate

BRASOV - City break "ACTIVE"

Ziua 1: Cazare pensiune/hotel 3*. Tur pietonal de oras cu ghid.

Ziua 2: Mic dejun. Transfer la Bran. Vizitarea Castelului Bran. Drumetie in Parcul National Piatra Craiului. Prinz la Cabana Curmatura sau la cea mai veche pensiune din Parcul National, Casa Folea (in functie de tura). Durata: 5-7 ore, traseu de dificultate medie. Cazare Brasov.

Ziua 3: Mic dejun. Drumetie la canionul "7 Scari" din masivul Piatra Mare (durata: 2-3 ore, traseu de dificultate usoara) sau plimbare cu bicicleta in Brasov sau in jurul Brasovului (3-4 ore).  Optional: parapanta. Cazare Brasov.

Ziua 4: Mic dejun.

Nota: traseul poate suferi mici modificari in functie de conditiile meteo.

Detalii echipament minim necesar: ghete impermeabile cu talpa tip "vibram" - semirigida, haina si pantaloni rezistenti la vant si precipitatii, ochelari de soare, palarie/caciula, manusi.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR