Vă aflați aici: » Vacante in Romania » Drumetii montane » Ture de 6-7 zile » Bucegi si Fagaras

Bucegi si Fagaras

Tura de 7 zile in care vom parcurge cei mai importanti munti ai tarii Bucegi, respectiv Fagaras. Cu aceasta ocazie vom urca pe acoperisul Romaniei: Varful Moldoveanu (2545m), Negoiu (2535m), respectiv Vistea Mare (2527m). Cazarea se va face in cabane de munte si in pensiuni turistice rurale.

Tarif:

4 persoane: 691 euro/persoana
6 persoane: 579 euro/persoana
8 persoane: 486 euro/persoana
Servicii incluse:

transport, cazare, pensiune completa, serviciile unui ghid montan calificat
Servicii neincluse:
bauturi, cheltuieli personale
Data limita de inscriere: 30 de zile inainte de plecare

CARACTERISTICI & DESCRIERE TRASEU

Grad de dificultate

Diferenta de altitudine

Distanta parcursa

Tura de 7 zile in care vom parcurge cei mai importanti munti ai tarii Bucegi, respectiv   Fagaras. Cu aceasta ocazie vom urca pe acoperisul Romaniei: Varful Moldoveanu (2545m), Negoiu (2535m), respectiv Vistea Mare (2527m). Cazarea se va face in cabane de munte si in pensiuni turistice rurale.

Vezi clasificarea drumetiilor montane!

Ziua 1: Intalnire in Busteni dimineata. Urcare cu telecabina la Cabana Babele. De la Cabana Babele parcurgem platoul Muntilor Bucegi si coboram pe Valea Gaura in satul Poarta din Bran. Durata: 6-7 ore, tura lunga, efort mediu care ofera privelisti de neuitat, diferenta totala de nivel (aproximativa): coborare 1700 m. Cazare in Bran.
Ziua 2: Transfer catre Muntii Fagaras - Porumbacu de Sus (140 km). Incepe tura: urcam la Cabana Negoiu: durata 4 – 5 ore, efort mediu, diferenta totala de nivel (aproximativa): urcare 800 m. Pranz la pachet. Cazare la Cabana Negoiu (dusurile si toaleta pe hol). Cina.
Ziua 3: Mic dejun. Astazi urcam cel de-al doilea varf ca inaltime al Romaniei - Negoiu - 2535 m: durata 3 - 4 ore, efort mediu spre greu, urcare 1000 m. Pranz la pachet. Continuam drumetia catre Lacul Balea: durata 4 - 5 ore, efort mediu spre greu, privelisti superbe, diferenta totala de nivel (aproximativa): urcare 1.200 m/ coborare 1.100 m. Cazare la Cabana Balea Lac. Cina.
Ziua 4: Mic dejun. Cabana Balea Lac – Lacul Capra – Varful Vanatoarea lui Buteanu – Valea Vaiuga – Cabana Balea Lac. Cu aceasta ocazie vom urca un alt varf de peste 2500 m, Vanatoarea lui Buteanu (2507 m), care ne ofera una dintre cele mai superbe panorame asupra Alpilor Romaniei. Pranz la pachet. Durata: 4-5 ore, efort mediu, diferenta totala de nivel (aproximativa): urcare 500 m/ coborare 500 m. Cazare Cabana Balea Lac 3*.
Ziua 5: Mic dejun. Cabana Balea Lac – Cabana Podragu, situata in imediata apropiere a crestei principale. Durata: 5-6 ore, efort mediu, diferenta totala de nivel (aproximativa): urcare 1.100 m/ coborare 1.000 m. Cazare: Cabana Podragu (toaleta pe hol, fara dusuri).
Ziua 6: Mic dejun. Cabana Podragu – Varful Moldoveanu si inapoi. Vom urca pe acoperisul Romaniei, Varful Moldoveanu (2545 m), precum si pe al treilea varf ca inaltime a Romaniei, Vistea Mare Peak. Pranz la pachet. Durata: 6-7 ore, efort mediu, diferenta totala de nivel (aproximativa): urcare 500 m/ coborare 500 m. Cazare: Cabana Podragu. 
Ziua 7: Mic dejun. Cabana Podragu – Valea Podragu – orasul Victoria. Durata: 5-6 ore, efort mediu, diferenta totala de nivel (aproximativa): coborare 1.400 m. Transfer la Brasov.

Detalii legate de tura:
- perioada optima: Iulie - Octombrie.
- numar minim de participanti 1, numar maxim de participanti 10.
- mijlocul de transport va fi ales in functie de numarul de persoane.
- tura de munte necesita o conditie fizica si psihica buna, cu rezistenta la efort minim pe o perioada lunga de timp.
- cazarea se face in cabane si pensiuni turistice rurale.
- transferul bagajului principal de la o locatie la alta se face doar in ziua 1 (Busteni - Bran), respectiv ziua 2 (Cabana Balea).
- pretul final difera in functie de numarul de participanti; pentru mai multe detalii contactati-ne.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Bucegi si Piatra Craiului

Vom fi impreuna 6 zile, timp in care vom "drumeti" pe 2 dintre cei mai importanti munti ai Romaniei: Bucegi si Piatra Craiului. Cazarea se va face in cabane de munte si in pensiuni turistice rurale.

Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR