Vă aflați aici: » Circuite » Circuite cu autocarul

Circuite cu autocarul

Va prezentam ofertele early booking pentru circuite externe cu autocarul pentru sezonul 2017. Destinatii 2017 pentru circuite cu autocarul in Europa: Italia, Franta, Spania, Grecia, Germania, Elvetia, Polonia, Croatia, Portugalia, Anglia, Scandinavia, Cehia.

Pagina:

Anglia - Belgia - 2017

B O N U S U R I
50% REDUCERE la Croaziera pe Dunăre (fără cină) pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD.
Nu se aplica pentru turistii deja inscrisi in 15.08.
50% REDUCERE la excursia Windsor – Oxford – Stratford. Nu se aplica pentru turistii deja inscrisi in 15.08.
GRATUIT deplasarea cu autocarul la GREENWICH
NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD

Benelux - 2017

B O N U S U R I
50% REDUCERE la Croaziera pe Dunăre (fără cină) la Budapesta şi AMSTERDAM pentru posesorii de PELLERIN
CLUB CARD. Nu se aplica pt. turistii deja inscrisi in 15.08.
50% REDUCERE la excursia opţională WATERLOO – Gent – Anvers – Bruges. Nu se aplica pt. turistii deja inscrisi in 15.08.
NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD.

Austria-Bavaria 2017

50% REDUCERE - Croazieră pe Dunăre la Budapesta (fără cină) pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD. Nu se aplica pt. turistii deja inscrisi 05.07.
GRATUIT Excursiile pe Valea Dunării (Ungaria), Defileul Dunării (Austria) şi MUNCHEN.
NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD.

CAPPADOCIA 2017

B O N U S U R I
GRATUIT - tur de Istanbul cu trecere peste BOSFOR.
GRATUIT - SIDE şi Cascada Manavgat + Croazieră pe BOSFOR.
NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD.

Pagina:
Newsletter
Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Rezervari prin Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR