Vă aflați aici: » Croaziere » Croaziere de grup » Croazieră de grup cu zbor inclus - Australia si Noua Zeelandă - 17 nopti

Croazieră de grup cu zbor inclus - Australia si Noua Zeelandă - 17 nopti

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Active Travel va invita intr-un program inedit creat din pasiune pentru calatorii, un program in care veti descoperi doua dintre cele mai frumoase destinatii de pe Pamant, si anume: Australia si Noua Zeelanda.

Active Travel vă invită într-un program inedit creat din pasiune pentru călătorii, un program în care veți descoperi doua dintre cele mai frumoase destinații de pe Pământ, și anume: Australia și Noua Zeelandă, la bordul vasului Norwegian Jewel, vas care oferă unul dintre cel mai mare complex de suite: The Haven Suites & Villas, pe mare. Când vine vorba de mâncare și divertisment, această navă de croazieră este plină de emoție prin cele 19 opțiuni de luat masa, 14 baruri și longe-uri și acesta este doar începutul, deoarece cei care pășesc la bordul acestei bijuterii se vor îndrăgosti pe loc. Încercați și vă veți convinge!

Care sunt avantajele unei croaziere de grup organizat?

- tarif de grup organizat
- însoțitor de grup român;
- zborul din București până în Sydney și retur
- transferuri
- două nopți de cazare în Sydney cu mic dejun inclus
- tur de oraș în Sydney
- 13 nopți de cazare pe vasul de croazieră Norwegian Jewel
- activități de grup - posibil excursii optionale cu ghid în limba română
- participarea la toate activitățile de la bord
- asistență turistică pe tot parcursul perioadei, în limba română


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Croaziera de grup 2018 Islanda si Europa de Nord cu MSC Meraviglia

Croaziera de grup 2018 in "Tara contrastelor". Plecare 29 iulie 2018 - 11 nopti.

Sarbatoreste Valentine's Day pe MSC Meraviglia, croaziera cu zbor inclus

Avion, transferuri si taxe incluse!  Itinerariu: Civitavecchia, Palermo, Valletta, Barcelona, Marsilia, Genova, Civitavecchia.

Newsletter
Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Rezervari prin Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR