Vă aflați aici: » Croaziere » Croaziere de grup

Croaziere de grup

Croaziere cu avion si transferuri incluse. Agentia de turism din Brasov Active Travel va prezinta ofertele de croaziere de grup. Agentia de turism Active Travel din Brasov va ofera croaziere de grup la tarife promotionale. Oferte croaziere de grup pe Mediterana, Caraibe, insulele Canare, Asia, America numai prin agentia de turism din Brasov Active Travel. Agentia de turism din Brasov Active Travel va pune la dispozitie ofertele de croaziere ale companiilor MSC, Costa, Pullmatur, Princess unele dintre cele mai mari companii organizatoare de asemenea vacante pe mare din lume. Oferte croaziere la tarife promotionale in insulele grecesti, Mediterana, Italia, Spania.

Early booking! Croaziera grup organizat in Caraibe, MSC Preziosa, 14 nopti

Croaziera MSC Preziosa 08.03 - 22.03.2020 - 14 nopti! Tarife Early booking valabile pentru rezervari pana la 31.07.2019!

Croaziera grup organizat Insulele Mediteranei de Vest

Costa neoRiviera 25.09-06.10.2019. Civitavecchia - Savona - Toulon - Tarragona - Palma De Mallorca - Cagliari - Trapani - La Valletta - Catania - Salerno - Civitavecchia.

MSC Musica - Croaziera cu zbor inclus Mediterana de Est

11.10.2019 – 18.10.2019 - 7 nopti. Croaziera, bilet avion, transfer, 1 noapte cazare hotel Mestre-Venetia, insotitor de grup, taxe portuare si taxe de aeroport incluse!

ICONIC AEGEAN - Croaziera in Insulele Grecesti cu CELESTYAL OLYMPIA

Atena – Mykonos – Patmos – Rodos – Creta – Santorini. Transport Avion TAROM | 6 zile. Date de plecare: 12.05; 02.06; 14.07; 04.08; 18.08; 20.10; 27.10.

ECLECTIC AEGEAN – Croaziera pe 2 Continente

Atena–Istanbul–Canakkale–Volos-Creta-Santorini–Mikonos. Transport Avion TAROM | 9 zile |

Croaziera pe 3 Continente

Atena–Alexandria–Port Said (Egipt) –Ashdod (Israel)-Limassol (Cipru)–Rodos (Grecia)– Kusadasi (Turcia). Transport Avion TAROM | 9 zile |

MSC LIRICA 18 Octombrie 2019

Early booking 28.02.2019! Venetia - Bari - Santorini - Creta - Cefalonia/ Argostoli - Split - Venetia.

Croaziera si sejur Maroc, Lisabona, Insulele Azore - grup organizat - Reducere 400 euro/cabina dubla

MSC PREZIOSA 02.10-12.10.2019. Reducere 400 euro/cabina dubla. Promotie valabila pentru rezervari in perioada 15.07-22.07.2019!

MSC Bellissima - croaziera grup organizat in Emiratele Arabe Unite

Perioada: 01.02-08.02.2020. Tarife early booking pentru rezervari pana la 30.04.2019!

Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR