Vă aflați aici: » Croaziere » Croaziere de grup

Croaziere de grup

Croaziere cu avion si transferuri incluse. Agentia de turism din Brasov Active Travel va prezinta ofertele de croaziere de grup. Agentia de turism Active Travel din Brasov va ofera croaziere de grup la tarife promotionale. Oferte croaziere de grup pe Mediterana, Caraibe, insulele Canare, Asia, America numai prin agentia de turism din Brasov Active Travel . Agentia de turism din Brasov Active Travel va pune la dispozitie ofertele de croaziere ale companiilor MSC, Costa, Pullmatur, Princess unele dintre cele mai mari companii organizatoare de asemenea vacante pe mare din lume. Oferte croaziere la tarife promotionale in insulele grecesti, Mediterana, Italia, Spania.

Croaziera de grup 2018 Islanda si Europa de Nord cu MSC Meraviglia

Croaziera de grup 2018 in "Tara contrastelor". Plecare 29 iulie 2018 - 11 nopti.

COSTA neoRIVIERA - Croaziera - Mauritius – Seychelles – Madagascar - Reunion

Plecare in 05.01.2018! Croaziera 14 nopti, pensiune completa, avion, transfer aeroport – port – aeroport, insotitor de grup!
"Mauritius was made first and then heaven" - Mark Twain

Croaziera 2018 cu zbor inclus - Grup Organizat - Fiordurile Norvegiei

Perioada: 01 septembrie 2018. Vas: MSC Preziosa. Durata: 7 nopti

Early Booking valabil pana in 20 ianuarie 2018!

Croaziera 2018 cu zbor inclus - Grup Organizat – Capitalele Baltice

Perioada: 02 iunie 2018. Vas: MSC Preziosa. Durata: 7 nopti

Early Booking valabil pana in 06 decembrie 2017!

 

Sarbatoreste Valentine's Day pe MSC Meraviglia, croaziera cu zbor inclus

Avion, transferuri si taxe incluse!  Itinerariu: Civitavecchia, Palermo, Valletta, Barcelona, Marsilia, Genova, Civitavecchia.

MSC SPLENDIDA - Croaziera grup organizat Emiratele Arabe Unite

09.02.2018 – 17.02.2018. Croaziera, bilet avion, transfer, taxe portuare si taxe de aeroport incluse in tarif! Dubai, Abu Dhabi, Sir Bani Yas Is, Bahrain, Doha.

Croaziera de grup MSC Preziosa - Mediterana de Vest 29.09.2018 - 9 nopti

Croaziera, bilet avion, transfer, insotitor de grup, taxe portuare si taxe de aeroport incluse!

Petrece 1 Mai la bordul MSC Poesia - croaziera de grup Marea Adriatica

Venetia-Ravenna-Kotor-Split-Venetia. Croaziera 4 nopti, avion din Cluj / Bucuresti, transfer, taxe portuare si de aeroport, insotitor de grup!

Descopera in 2018 fascinanta Cuba intr-o croaziera de grup organizat cu zbor inclus

Croaziera de Grup Organizat cu Zbor Inclus si Sejur 2018 - Cuba, Belize, Mexic si Honduras - MSC Cruises - MSC Armonia -  12 nopti/14 zile

Newsletter
Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Rezervari prin Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR