Vă aflați aici: » Alte informatii importante » Informatii utile

Informatii utile

Informatii utile

Cele mai bune hoteluri din lume

TripAdvisor.com publica anual clasamentul celor mai bune hoteluri, clasament intocmit pe baza votului a milioane de turisti. 

Oferta parcare la Aeroportul Otopeni

Plecati cu avionul de pe Aeroportul Henri Coanda din Otopeni? Acum nu mai trebuie sa platiti o avere pe taxiuri sau sa va chinuiti cu bagajele prin mijloacele de transport in comun, pentru ca exista Park & Fly, firma care va asigura servicii de parcare pe termen lung langa Aeroportul Henri Coanda.

Romania and Moldova Travel Guide

Welcome to the most complete online guide to traveling in Romania and Moldova, written and compiled by yours truly, Leif Pettersen, Lonely Planet's resident 'expert' on Romania and Moldova.

112 numar unic in Europa pentru situatii de urgenta

Pasagerii europeni calatoresc tot mai mult in alte tari ale Uniunii Europene pentru afaceri sau petrecerea timpului liber, iar un numar de urgenta unic in intreaga UE este de o mare valoare.

Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour