Vă aflați aici: » Circuite » Circuite cu avionul » Islanda Marele Tour 2017

Islanda Marele Tour 2017

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Islanda Marele Tur - Cantecul Elfilor - Un traseu unic: Fiordurile Nordului, partea central muntoasa, Splendorile Sudului, Insulele Vestmanna...

Un traseu unic: Fiordurile Nordului, partea central muntoasa, Splendorile Sudului, Insulele Vestmanna...

Undeva in apropiere de Cercul polar, intre Marea Groenlandei si Atlanticul de Nord, pe o insula cladita din joaca focului si a apei, a vulcanilor si a gheizerelor, oamenii traiesc si astazi in buna vecinatate cu elfii si cu zanele cascadelor. Desi suna ca o poveste, cu putin noroc vom face cunostinta cu toate...intr-un magnific circuit cu un traseu UNIC ce se va petrece intr-o tara europeana marcata in orice atlas geografic: Islanda. Va invitam astfel intr-o calatorie ce va transcede barierele geografice, bucuria de a descoperi misterioasele locuri pitoresti ale Islandei fiind nepretuita ! 

Vizitam Reykjavik, Fiordul Hvalfjordur, Borgarmes, Reykholt, Craterul Grabrok, Blonduos, Akureyri, Lacul Myvatn, Kjolur, Marele Gheizer (Geysir), Insulele Vestmanna, Hella... (vezi programul excursiei).

Plecari din: Bucuresti Otopeni

Transferuri gratuite din: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni, Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti, Sibiu, Rm.Valcea, Pitesti.

Plecari Circuit 2017: 5 Iulie, 16 August

Circuit avion 8 zile 1.399 euro+taxe aeroport.

* ghid roman insotitor

* zboruri Bucuresti => Keflavik (Reykjavik) => Bucuresti, Compania Air Berlin

* transport cu autocar pe circuit

* cazare 7 nopti la hoteluri de 3* astfel:

- 1 noapte cu mic dejun in Keflavik la Hotel B&B Keflavik 3*

- 1 noapte cu mic dejun in Borganes la Hotel Borganes 3*

- 2 nopti cu Demipensiune in zona Akureyri la Ferma Skjaldarvik Guest House

- 1 noapte cu mic dejun in Geysir la Hotel Geysir Bungalows 3*

- 1 noapte cu mic dejun in Hella la Hotel Hella 3*

- 1 noapte cu mic dejun in Reykjavik la Hotel Arctic Comfort 3*

* tur de oras la Reykjavik cu Ghid local

* excursie la Parcul National Thingvellir - Fiordul Hvalfjordur - Borgarnes - Reykholt

* excursie la Craterul Grabrok - Coasta Hrutafjord - Blonduos - Akureyri

* excursie la Lacul Myvatn

* excursie la Kjolur - Geysir (Marele Gheizer) si Gheizerul Strokkur

* excursie in Insulele Vestmanna

* pranz tip picnic in ziua 5

* vizite la Cascade: Cascada Lavei, Cascada Copiilor, Godfoss, Cascada de Aur, Skogarfoss si Seljalandfoss

* intrare la Centrul de Vizitatori al Ghetarului Eyjafjallajokull

* intrare la Expozitia de Energie Geotermala din Hellisheidi


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Newsletter
Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Rezervari prin Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR