Vă aflați aici: » Pentru tine și familia ta » Last Minute » Last Minute Circuit Turcia

Last Minute Circuit Turcia

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Oferta valabila pentru zborul din 20 martie!

Circuit Turcia

(Myra, Muğla, Lycia, Kușadasi, Efes, Pamukkale, Hierapolis, Antalya)
 
Ziua 1. București - Antalya
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni către Antalya (via Istanbul). Transfer și cazare la hotel în zona Antalya.
 
Ziua 2. Myra și Muğla
Mic dejun. Vizită la Myra: mormintele de piatră. Vizită la Muğla: Biserica Sfântul Nicolae. Cazare la hotel în Muğla.
 
Ziua 3. Lycia și Kușadasi
Mic dejun. Opțional, excursie cu barca prin stufărișul din Dalyan. Vizită la plaja Iztuzu și insula broaștelor țestoase, accesibilă doar cu barca. Timp liber pentru relaxare. Apoi cazare la hotel în Kușadasi.
 
Ziua 4. Efes
Mic dejun. Vizită la Efes, unul dintre cele mai mari situri arheologice ale lumii, unde pot fi observate: Agora, Templul lui Domițian, drumul Arcadian, Stadionul, Biblioteca lui Celsus și Amfiteatrul. Întoarcere la hotel în Kușadasi.

 

 
Ziua 5. Vizită la Terasele Pamukkale
Mic dejun. Vizită la Pamukkale: faimoasele terase din calcar. Cazare la hotel cu băi termale în Pamukkale.
 
Ziua 6. Hierapolis
Mic dejun. Vizită la ruinele orașului Hierapolis, din timpul Imperiului Roman. Vizită la Templul lui Apollo, la Teatrul Roman, iar la întoarcere vizită la o fabrică de covoare. Cazare la hotel în zona Antalya.
 
Ziua 7. Antalya
Mic dejun. Vizită în Antalya. Se începe cu simbolul orașului, Minaretul Yivli, turnul înalt de unde preoții musulmani anunță ora rugăciunii și Kalekapisi – „Poarta cetății”. Spre seară, vizită la Cascada Karpuzkaldiran. Întoarcere la hotel.
 
Ziua 8. Antalya - București
Transfer către aeroport, pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.
 
Servicii incluse:   Servicii neincluse:
 
  • Zbor Bucuresti - Antalya - Bucuresti (via Istanbul);
  • Taxe de Aeroport;
  • Cate un bagaj de cala (20kg) si un bagaj de cabina (7kg) / persoana;
  • Transport cu midibus/autocar modern pe parcursul circuitului;
  • Asistenta turistica in limba Romana;
  • Cazare 7 nopti in hoteluri de 4* cu mic dejun.
 
  • Pachet Demipensiune (7 cine), toate intrarile la obiectivele turistice si plimbare cu barca in Dalyan - 129€ / persoana (optional)
Camera Masa Data plecare Zile Tarif/pers.
Camera Dubla Mic Dejun 20.03.2017 7 199
03.04.2017 7 209
10.04.2017 7 209
17.04.2017 7 229
24.04.2017 7 229
Camera Single Mic Dejun 13.03.2017 7 279
20.03.2017 7 299
27.03.2017 7 299
03.04.2017 7 309
10.04.2017 7 309
17.04.2017 7 329
24.04.2017 7 329

CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Newsletter
Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Rezervari prin Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR