Vă aflați aici: » Last Minute

Last Minute

Agentia de turism Active Travel din Brasov va propune ofertele speciale pentru sezonul de vara 2018. Oferte speciale last minute pentru destinatii de vis prin agentia de turism din Brasov Active Travel.

Recomandare ACTIVE TRAVEL: MPM HOTELS SUNNY BEACH - 20% REDUCERE

15% REDUCERE pentru sejur 3-6 nopti in perioada 15.06 – 06.10.2018
20% REDUCERE pentru sejur minim 7 nopti in perioada 15.06 – 06.10.2018

LONG BEACH RESORT & SPA 5* - AI Premium, EB 33%, gratuitate copil 15 ani, plaja privata, parcare gratuita

All Inclusive Premium. Copil gratuit pana la 14,99 ani. Sezlonguri si umbrele gratuite la plaja complexului. Parcare gratuita.

BERLIN GREEN PARK si BERLIN GOLDEN BEACH 4* - Early booking 25%, AI Gold, Plaja privata, 2 copii gratuit

2 adulti + 2 copii 11,99 ani – 100% REDUCERE (ambii copii) / Gratuit: sezlonguri si umbrele la plaja, bar la plaja, bar la piscina

Recomandare ACTIVE TRAVEL: DOLPHIN/ LEBED 4* AI Plus - 2 copii gratuit, plaja privata

Gratuit: sezlonguri si umbrele, bar pe plaja;

2 copii 2-11,99 ani cazati in Dubla/ Studio/ Maisonnette cu 2 adulti - 100% reducere (fiecare copil)

Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR