Vă aflați aici: » Pentru tine și familia ta » Destinatii exotice » Maldive - Ghirlanda de nestemate a Oceanului Indian

Maldive - Ghirlanda de nestemate a Oceanului Indian

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Maldive - concediu in paradis!

North-Male-Atoll

Angsana Ihuru 5*

Mica insula Ihuru aproape perfect rotunda este una dintre cele mai frumoase locatii de scufundari. Reciful casei se afla la doar 6 m de mal, in imediata sa apropiere fiind si epava "Rannamari", un paradis acvatic pentru iubitorii de snorkeling si scuba diving. Resortul inconjurat de vegetatie tropicala si plaja cu nisip alb are un fler inconfundabil, motiv pentru care este si unul dintre locurile cele mai fotografiate din Maldive. Toate vilele au acces direct la plaja si sunt amenajate modern, in culori vii si design fresh.
 

- 7 nopti inclus mic dejun, transfer cu barca rapida de la/pana aeroport Male
de la 1.849 EUR de persoana

Putem sa va rezervam zborurile pe destinatia Maldive la tarife speciale, in limita disponibilitatilor.

IN PLUS:

Puteti beneficia si de facilitatile de la Banyan Tree Vabbinfaru (partial contra cost). Gratuit transfer shuttle cu barca rapida intre insule de mai multe ori pe zi.

Oferta speciala 7=5 pentru sejur in perioada 04.01-30.04.2017

Tariful afisat este valabil pentru rezervari cu minim 45 zile inainte de check-in si sejur in perioada 04.01-30.04.2017.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Cuba - evadare in paradis

Cuba este combinatia perfecta dintre atmosfera strazilor pline de oameni, cladiri coloniale bine pastrate, plaje paradisiace cu nisip alb si arome de neuitat: rom, trabucuri, papaya si multe altele.

Newsletter
Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Rezervari prin Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membrul al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR