Vă aflați aici: » Croaziere » Croaziere de grup » Oferta Circuit si Croaziera - Sardinia, Corsica, Coasta de Azur

Oferta Circuit si Croaziera - Sardinia, Corsica, Coasta de Azur

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Plecare 26 septembrie 2017. Avion inclus!

Circuit si Croaziera Sardinia, Corsica, Riviera Italiana si Coasta de Azur

Ziua 1. București – Milano
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Milano. Transfer în portul din Livorno pentru îmbarcare pe vapor cu plecare spre Sardinia. Cazare la bordul navei.
 
Ziua 2. Sardinia – Olbia & Costa Smeralda – Castelsardo*
Mic dejun. Debarcare în Sardinia, a doua insulă ca mărime din Marea Mediterană, denumită simbolic și „insula milionarilor”, fiind preferata celebrităților. Tur panoramic în Olbia și pe Costa Smeralda, renumită pentru culoarea albastru-smarald a apei și plajele cu nisip alb. Timp liber sau excursie opțională la Castelsardo*, un frumos oraș medieval din vestul insulei. Cazare la hotel în Sardinia.
 
Ziua 3. Sardinia
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la plajă sau excursie opțională în zona rurală pentru a observa stilul de viață tradițional al localnicilor*. Cazare la hotel în Sardinia.
 
Ziua 4. Sardinia – Corsica – Bastia
Mic dejun. Transfer la Santa Teresa Gallura pentru îmbarcare pe vapor cu destinația Corsica. Ziua Debarcare în sudul impresionantei insule franceze, vizitarea cetății fortificate din Bonifacio și tur panoramic în Bastia, orășel fermecător situat în nordul insulei. Îmbarcare și cazare la bordul navei.
 
Ziua 5. Coasta de Azur – Nisa – Èze – Riviera Italiană
Mic dejun. Debarcare pe Coasta de Azur. Tur panoramic în Nisa și plimbare în centrul vechi. Excursie la Èze, un pitoresc sat fortificat și vizitarea unei cunoscute fabrici de parfumuri. Seara, cazare la hotel în zona Riviera Italiană.
 
Ziua 6. Monaco* – Sanremo*
Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională la Monaco*, spectaculosul principat al familiei Grimaldi și la Sanremo*, oraș italian denumit simbolic și „orașul florilor”. Seara, cazare la hotel în zona Riviera Italiană.
 
Ziua 7. Genova
Mic dejun. Vizită la Genova, orașul natal al celebrului navigator Cristofor Columb. Plimbare în centrul vechi și în port. Seara, cazare la hotel în zona Riviera Italiană.
 
Ziua 8. Milano – București
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.
 
Servicii incluse:   Servicii neincluse:
 
 • Bilet de avion Bucuresti – Milano – Bucuresti;
 • Cate un bagaj de cala (32 kg) si un bagaj de mana (10 kg) / persoana;
 • Taxe de aeroport;
 • Cazare 5 Nopti cu mic dejun in hoteluri de 3*;
 • Cazare 2 nopti cu mic dejun pe vapor;
 • Asistenta turistica in limba romana;

*Excursii opţionale neincluse în preţ:

 • *Excursie Castelsardo: 39 Euro/ persoană;
 • *Excursie „Sardinia tradițională”: 55 Euro/ persoană ;
 • *Excursie Monaco și Sanremo: 59 Euro/ persoană;
 • *Pachet toate excursiile opționale: 139 Euro/ persoană;
 
 • Supliment demipensiune (7 cine) - 99 Euro/ persoana (optional);
DATA PLECARE CAMERA TARIF / PERSOANA
26.09.2017 Camera Dubla si Cabina Interioara 699€
26.09.2017 Camera Dubla si Cabina Exterioara 769€
26.09.2017 Camera Single si Cabina Interioara 928€
26.09.2017 Camera Single si Cabina Exterioara 998€

CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

COSTA neoRIVIERA - Croaziera - Mauritius – Seychelles – Madagascar - Reunion

Plecare in 05.01.2018! Croaziera 14 nopti, pensiune completa, avion, transfer aeroport – port – aeroport, insotitor de grup!
"Mauritius was made first and then heaven" - Mark Twain

Newsletter
Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Rezervari prin Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR