Vă aflați aici: » Revelion 2018 » Oferta Revelion la Zermatt - Elveția

Oferta Revelion la Zermatt - Elveția

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Matterhorn - atracția supremă a Alpilor

REVELION LA ZERMATT 
Early Booking 20% 
ofertă valabilă în limita disponibilului, până la 30.10.2017
Ofertă Specială 7=6
ofertă valabilă în limita disponibilului, până la 10.09.2017

Matterhorn - atracția supremă a Alpilor

Culorile răsăritului pe Matterhorn atrag cei mai mari fotografi ai lumii pentru a imortaliza acest spectacol unic, derulat pe o scenă unică.
Dar nu doar fotografii sunt fascinați de Matterhorn. În egală măsură artiști din toate genurile merg să-și hrănească inspirația cu maiestuosul vârf alpin.
Trecerea dintre ani la poalele Matterhornului este un vis posibil.
Active Travel vă oferă Revelion la Zermatt
Hotel Ambassador - 4*
Intrare: 29.12.2017;
Sejur de 7 nopți, cazare cu mic dejun și cină;
Cina de Revelion inclusă;
Tarife: de la 1399* EUR/persoană, în cameră dublă

*  Tariful oferit include cele două reduceri prezentate


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Newsletter
Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Rezervari prin Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR