Vă aflați aici: » Last Minute » Oferta last minute Hurghada luna decembrie 2019

Oferta last minute Hurghada luna decembrie 2019

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Oferta speciala pentru charter-ul Bucuresti-Hurghada pentru plecarile din 7 si 14 decembrie 2019.

Oferta speciala LAST MINUTE pentru destinatia HURGHADA, plecari din Bucuresti, in datele de 7.12.2019 si 14.12.2019, pachete 7 nopti.

Va recomandam:

TITANIC BEACH SPA & AQUA PARK 5* Hotel cu aqua park propriu. Dispune de infrastructura comuna cu hotelul Titanic Palace 5*. Plaja proprie, nisip-pietris, corali, ponton, debarcader, adancime de pana la 500 m. Recomandat familiilor.
Tarife de la 525 Eur/persoana

TITANIC PALACE 5* Dispune de infrastructura comuna cu hotelul TITANIC BEACH SPA & AQUA PARK 5*. Plaja proprie, nisip-pietris, corali, ponton, debarcader, adancime de pana la 500 m. Recomandat familiilor.
Tarife de la 539 Eur/persoana

AMC ROYAL HOTELS & SPA 5* Camere confortabile. Spatiu exterior compact. Servicii si bucatarie bune. Proprie, nisip-piatra (adancime la 400 de metri). Recomandat pentru familiile cu copii.
Tarife de la 402 Eur/persoana

KING TUT AQUA PARK BEACH RESORT 4* Hotelul dispune de un spatiu exterior compact. Pe acoperisul cladirii exista o terasa utilata pentru plaja. Plaja proprie, nisip-pietris, corali. Se recomanda incaltaminte speciala. Recomandat pentru vacante economice si turistii amatori de windsurfing.
Tarife de la 371 Eur/persoana

MERCURE HURGHADA 4* Hotelul are o suprafata mare, camere frumos amenajate. Infrastructura dezvoltata. Recif de corali. Sunt multi turisti europeni. Recomandat familiilor si amatorilor de surfing.
Tarife de la 423 Eur/persoana

Tariful pachetelor este tariful pe camera selectata si include: bilet avion charter, taxe aeroport, cazare cu numarul de nopti si regimul de masa mentionate, transfer de grup aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica la sol, asigurare multiprodus pentru numarul de persoane incluse in structura respectiva de camera.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour