Vă aflați aici: » Croaziere » Croaziere de grup » Destinatie noua de grup organizat: Coasta Europei de Vest

Destinatie noua de grup organizat: Coasta Europei de Vest

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Plecare 15 septembrie 2019 cu MSC Preziosa! Early booking pana la 21 februarie 2019!

Croaziera de Grup Organizat va fi in data de 15 septembrie 2019, vei naviga la bordul vasului MSC Preziosa, vas din flota MSC Cruises. Tarifele Early Booking incep de la 1020 €/persoana in cabina interioara bella si includ zborul, taxele portuare, transferurile, cazarea in tipul de cabina ales, cu cele trei mese principale incluse, tur de oras in limba engleza in Hamburg si insotitor de grup roman.

Nu mai sta pe ganduri, poti economisi pana la 200 €/cabina!
Oferta speciala Early Booking este valabila pana in 21 februarie 2019!

De ce sa alegi o croaziera de grup?

● un insotitor roman va fi prezent pe toata durata programului la un grup minim de 24 pasageri;
● intreg programul de la bord va fi in limba romana;
● nu trebuie sa te ocupi de niciun detaliu cu privire la organizare;
● ai inclus in tarif: zbor cu avionul Bucuresti-Hamburg-Bucuresti, transfer aeroport-port aeroport, taxe portuare si taxe de aeroport, cazare la bordul vasului, tur de oras in limba engleza in Hamburg;
● ai parte de o multime de servicii la bordul vasului, incluse in tarif (3 mese/zi in restaurantele principale la restaurantele de tip bufet, gustari intre mese, acces la Aqua Park, sala si terenuri de sport, spectacole in stil Brodway etc);
● poti alege activitati de grup organizate, la bordul vasului sau pe uscat;
● fiecare membru are posibilitatea de a alege tipul de cabina.

Stiai ca...
● Hamburg gazduieste cea mai mare macheta de trenulete electrice din lume? Liniile ferate miniaturale de la Miniatur Wunderland au o lungime de peste 12 km si alaturi de celelalte miniaturi creaza un spatiu care fascineaza peste un milion de vizitatori anual.
● Vechiul tunel al Elbei (numit si „St. Pauli Elbe Tunnel”) este primul tunel din Europa care traverseaza un rau si se afla in Hamburg?
● In Amsterdam nimeni nu are perdele la ferestre? Totul se datoreaza religiei protestante, care spune ca trebuie sa arati ca nu ai nimic de ascuns.
● In Bruges sunt peste 50 de magazine de ciocolata?

Oferta completa in fisierul de mai jos!


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Croaziera grup organizat Insulele Mediteranei de Vest

Costa neoRiviera 25.09-06.10.2019. Civitavecchia - Savona - Toulon - Tarragona - Palma De Mallorca - Cagliari - Trapani - La Valletta - Catania - Salerno - Civitavecchia.

MSC Musica - Croaziera cu zbor inclus Mediterana de Est

11.10.2019 – 18.10.2019 - 7 nopti. Croaziera, bilet avion, transfer, 1 noapte cazare hotel Mestre-Venetia, insotitor de grup, taxe portuare si taxe de aeroport incluse!

Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR