Vă aflați aici: » Early Booking » Turcia - early booking vara 2019 » DERTOUR deluxe| Bodrum - Six Senses Kaplankaya Vara 2019!

DERTOUR deluxe| Bodrum - Six Senses Kaplankaya Vara 2019!

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Reducere Early Booking: 10% pentru rezervari cu minim 60 de zile inainte si sejur in intervalul 17.06-15.09.

TURCIA | Bodrum
Six Senses Kaplankaya 6*

Un melanj intre o priveliste superba asupra marii, milenii de cultura si o filozofie sanatoasa, fac din Six Senses Kaplankaya un refugiu perfect pentru urmatoarea Dvs. vacanta, fie ca  sunteti o familie sau pasionati de wellness sau fitness.
Centrul de wellness “Six Senses Spa Center” se intinde pe o suprafata de 10.000 mp. Este un centru de Spa, Fitness, Sanatate  si  Tratament. Datorita viziunii  integrate, echipa  centrului  reuneste medici nutritionisti, antrenori  de  fitness, yoga.  Printre programele  puse la  dispozitie sunt  incluse: “Yoga Gateaway”, “Healthy Weight”, “De-stress & Re-connect”, toate facand apel la cele mai evoluate tehnici de wellness si medicina de preventie.

 - cazare 7 nopti in Seaview Ridge Villa, mic dejun de persoana de la 1.214 €

DELUXE SPECIAL

Oferta speciala: 15% pentru rezervari de minim 7 nopti in intervalul 15.04-16.06

NOU!

Plecari zbor charter TAROM Bucuresti - Bodrum:
- intervalul 08.06-21.09, in fiecare zi de sambata
- intervalul 05.06-11.09, in fiecare zi de miercuri

Puteti solicita BILETE DE AVION CHARTER pentru sezonul VARA 2019 la adresa de e-mail office@activetravel.ro, in combinatie cu orice serviciu la sol din oferta DER Touristik! 


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT and SPA 5* UAI - SIDE - Antalya - de la 554 euro/persoana

Situat la 65 km de aeroportul din Antalya, la 3,5 km de orasul Side si la 2 km de localitatea Kumkoy, pe malul marii. A fost construit in anul 1997, suprafata totala este de 50 000 m2.

Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR