Vă aflați aici: » Early Booking » Grecia - early booking vara 2019 » Charter Skiathos - Hotel ELIVI 5* - Early Booking 20%!

Charter Skiathos - Hotel ELIVI 5* - Early Booking 20%!

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Hotel ELIVI 5*: Grace, Xenia si Nest. Early Booking 20%, sejur in perioadele: 26.04 - 10.06.2019 & 10.09 - 10.10.2019. Plecari din Bucuresti, Cluj Napoca, si Timisoara!

Hotel Elivi este situat in inima naturii si inseamna lux, facilitati exceptionale si servicii impecabile.

Acest resort de 5 stele este situat intr-o zona de o frumusete naturala unica, inconjurat de o padure de pini, racorit de briza marii si scaldat de apusul Marii Egee, avand vedere la plaja Koukounaries si Ambelakia. Portul Skiathos se afla la 12 km si aeroportul la 14 km. Hotelul Elivi se intinde pe un domeniu de 86 ha si este formata din 3 zone rezidentiale: hotelul Elivi Xenia, Grace Suites si Nest Villas Suites.

Tariful include:
 
• Bilet de avion zbor charter din Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara;
• Transfer aeroport –hotel– aeroport;
• 7 nopti cazare cu mic dejun;
• Asistenta turistica locala.  
 
Nu sunt incluse: taxa locala (plata la fata locului), taxele de aeroport de 95 euro/persoana; excursii optionale; alte servicii disponibile optional; asigurarea medicala; asigurarea storno


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR