Vă aflați aici: » Croaziere » Croaziere de grup » Mauritius, Seychelles, Madagascar si Reunion - Grup Organizat cu Zbor Inclus 2019

Mauritius, Seychelles, Madagascar si Reunion - Grup Organizat cu Zbor Inclus 2019

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Plecare: 31.01.2019! Rezervă până în 01 iunie 2018 și beneficiați de tarife speciale early booking de la 2899 €/persoană în cabină dublă, zbor inclus din București și toate taxele incluse!

Pentru că știm cât de mult iubiți să petreceți o vacanță într-un loc exotic, vă invităm sa descoperim împreună frumusețea și exotismul insulelor din Oceanul Indian - Mauritius, Seychelles, Madagascar și Reunion la bordul vasului Costa Victoria. Aceste insule sunt cunoscute pentru frumusețile lor naturale excepționale, cu plaje incredibile și hoteluri luxoase, iar o vacanță în această parte a lumii, va fi cu siguranță ceva de neuitat!
Vă invităm mai jos, să descoperiți câteva dintre frumusețile care vă vor întâmpina, dacă alegeți să veniți cu noi în această minunată croazieră!

Care sunt avantajele unei croaziere de grup organizat?
- tarif de grup organizat
- însoțitor de grup român (pentru un grup minim de 20 de persoane, în cazul în care nu se va întruni acest grup, tariful se va recalcula);
- zborul din București până în Mauritius și retur;
- transfer aeroport - hotel - port - aeroport;
- tur de oraș Port Louis + excursie în Nordul Insulei
- prânz la Restaurantul Le Fangourin;
- vizită la grădina botanică Pamplemousses;
- 2 nopți de cazare în Port Louis la hotel Le Suffren 4* (o noapte în 01 februarie și o noapte în 16 februarie) sau similar cu mic dejun inclus;
 - 14 nopți cazare pe vasul Costa Victoria;
 - excursie in Sudul Insulei;
- activități de grup;
- participarea la toate activitățile de la bord;
- asistență turistică pe tot parcursul perioadei în limba română.

Oferta completa in fisierul de mai jos!


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Croaziera 2019 cu zbor inclus - Grup Organizat – Capitalele Baltice

Nou!!! MSC Meraviglia - grup organizat Capitalele Baltice 07.06.2019. Early booking pana la 31.10.2018!

Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR