Vă aflați aici: » Early Booking » Turcia - early booking vara 2019 » Nashira Resort 5* UAI - Side - ANTALYA - de la 468 euro/persoana

Nashira Resort 5* UAI - Side - ANTALYA - de la 468 euro/persoana

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

De la 468 euro/persoana! 40% reducere la cazare!

Nashira Resort & Spa 5*construit în anul 2006, se întinde pe o suprafaţă de 120.000 mp, direct pe malul mării. Ultima renovare a avut loc în 2012.

PRINCIPALELE PUNCTE DE ATRACTIE:

Aqua park cu 27 tobogane acvatice, 10 piscine exterioare
Diversitate culinară
Acces Wi-Fi gratuit pe întreg domeniul hotelului

Regim de masă

Ultra All Inclusive:

- Mic dejun, prânz şi cină tip bufet

- Băuturi alcoolice şi non-alcoolice locale

- Acces internet Wi-Fi, hamam, saună, baie cu aburi, jacuzzi, sală de fitness, tenis de masă, boccia, aerobic, step, aquagym, darts, șah, volei pe plajă, fotbal pe plajă, mini-fotbal pe plajă, yoga, pilates, Mini Club, minidisco, pătuț, scaune în restaurant, librărie, cinema, karaoke, program de animație.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

DERTOUR deluxe| Bodrum - Six Senses Kaplankaya Vara 2019!

Reducere Early Booking: 10% pentru rezervari cu minim 60 de zile inainte si sejur in intervalul 17.06-15.09.

Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR