Vă aflați aici: » Pentru tine și familia ta » Oferte pachete ski 2017-2018

Oferte pachete ski 2017-2018

Agentia de turism Active Travel din Brasov va asteapta sa va rezervati din timp vacanta 2018 la schi in Austria, Bulgaria, Franta, Serbia. Concedii oferite de agentia de turism Active Travel din Brasov in Austria, Bulgaria si Franta la schi. Oferte ski 2018 Bansko, oferte schi 2018 pe site-ul agentiei de turism Active Travel din Brasov. Oferte de iarna 2018 Bansko, oferte de iarna 2018 Zell am See si concedii 2018, la Active Travel, agentie de turism din Brasov.

OFERTA BULGARIA SKI 2017 - 2018, early booking pana la 25%

Oferta completa BANSKO SKI 2017 – 2018! STATIUNILE: BANSKO/ BOROVETS/ RAZLOG/ PAMPOROVO

Schi Austria: Alege Kirchberg si schiezi pe cel mai cunoscut domeniu din Tirol - Kitz Ski!

Profita de avantajele numeroaselor disponibilitati si de o gama larga de unitati de cazare!

Schi Austria: Inceput de an pe partiile din Zillertal!

INCEPE ANUL 2018 PE PARTIILE DIN ZILLERTAL. Profita de avantajele disponibilitatilor si de o gama larga de unitati de cazare pentru perioada 03-13.01.2018.

Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Rezervari prin Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR