Vă aflați aici: » Early Booking » Grecia - early booking vara 2020 » Creta - Oferte Early booking vara 2020

Creta - Oferte Early booking vara 2020

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

EARLY BOOKING CRETA 2020 cu plecari din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi!

BUCURESTI - HERAKLION - BUCURESTI, compania aeriana BLUE AIR
Plecari Joi, perioada de operare: 28.05.2020 - 24.09.2020

CLUJ - HERAKLION - CLUJ, compania aeriana AEGEAN
Plecari Marti, perioada de operare: 2.06.2020 - 29.09.2020

TIMOSARA - HERAKLION - TIMISOARA, compania aeriana BLUE AIR
Plecari Joi, perioada de operare: 28.05.2020 - 24.09.2020

IASI - HERAKLION - IASI, companiile aeriane BLUE AIR si CORENDON
Plecari Marti (Blue Air), perioada de operare: 9.06.2020 - 15.09.2020
Plecari Sambata (Corendon), perioada de operare: 13.06.2020 - 5.09.2020

Exemple de tarife plecare 28 mai 2020 - 7 nopti:

KRITZAS BEACH BUNGALOWS & SUITES 4 *: de la 288 euro/persoana, mic dejun

GALINI HOTEL 3 *: de la 330 euro/persoana, all inclusive

MARILISA HOTEL 3 *: de la 349 euro/persoana, demipensiune

SERENITY BLUE HOTEL 4 *: de la 416 euro/persoana, demipensiune

MEDITERRANEO HOTEL 4 *: de la 443 euro/persoana, all inclusive

SMARTLINE THE VILLAGE RESORT & WATERPARK 4 *: de la 460 euro/persoana, all inclusive

ALBATROS SPA & RESORT HOTEL 5 *: de la 463 euro/persoana, demipensiune

IBEROSTAR CRETA PANORAMA AND MARE 4+ *: de la 474 euro/persoana, demipensiune

HERSONISSOS PALACE 5 *: de la 554 euro/persoana, all inclusive

ALDEMAR KNOSSOS ROYAL BEACH RESORT 5 *: de la 600 euro/persoana, demipensiune

WYNDHAM GRAND CRETE MIRABELLO BAY 5 *: de la 698 euro/persoana, demipensiune

CACTUS ROYAL SPA & RESORT 5 *: de la 715 euro/persoana, all inclusive

TERMENI SI CONDITII PLATA REZERVARE:
Pentru toate rezervarile efectuate dupa oferte Early Booking sau Standard se ofera urmatoarele conditii de plata:
♦ avans de 10%, la momentul efectuarii unei rezervari ferme;
♦ restul de 90% - cu 21 zile lucratoare inainte de plecare.

TERMENI SI CONDITII MODIFICARE REZERVARE:
Orice modificare in rezervare (numele turistului/turistilor, structura de cazare, perioada de sejur, tip de camera etc.) se va face la pretul din sistemul tez online disponibil in sistem la momentul solicitarii modificarii, in urmatoarele conditii:
♦ primele doua modificari pe o rezervare vor fi efectuate fara nicio penalizare;
♦ a treia modificare si orice alta modificare ulterioara pe o rezervare se va face cu o penalizare de 40 de euro/rezervare/modificare.

Exceptie fac rezervarile efectuate din alte oferte speciale decat cele Early Booking sau oferte Standard, pentru care se trimite informare speciala – pentru aceste rezervari nu se accepta nici un fel de modificare.

TERMENI SI CONDITII DE ANULARE REZERVARE:
♦ orice rezervare poate fi anulata fara penalizare in termen de 3 zile lucratoare de la momentul confirmarii (acest termen nu se aplica pentru rezervarile efectuate cu cel mult 21 zile lucratoare inainte de plecare);
♦ incepand cu a 4-a zi lucratoare dupa confirmarea rezervarii si pana cel tarziu 25 zile lucratoare inainte de plecare, pentru anularea unei rezervari penalizarea este de 10% din valoarea pachetului rezervat (pretul afisat in sistem online);
♦ pentru anularea unei rezervari cu mai putin de 25 zile lucratoare inainte de plecare, penalizarea este 100% din valoarea pachetului rezervat (pretul brut afisat in sistemul online).

CONDITII TRANSPORT BAGAJ:

Aegean
♦ adultii si copiii cu varsta de peste 2 ani au dreptul la 1 piesa de bagaj de cala de 23kg/persoana (dimensiuni maxime: 158cm - lungimeXlatimeXinaltime) si un bagaj de mana de 8kg/persoana (dimensiuni maxime: 55cmX45cmX25cm);
♦ infantii (0-2 ani) au dreptul la 1 piesa de bagaj de cala de 23kg (dimensiuni maxime: 158cm - lungimeXlatimeXinaltime) si un bagaj de mana de 6kg/persoana (dimensiuni maxime: 55cmX45cmX25cm).
In cazul in care pentru infant se aduce un carucior, alcatuit din una sau mai multe piese, acesta se considera bagaj de cala.

Blue Air
♦ adultii si copiii cu varsta de peste 2 ani au dreptul la 1 piesa de bagaj de cala de 20kg/persoana (dimensiuni maxime: 100cmX80cmX30cm) si un bagaj de mana de 10kg/persoana (dimensiuni maxime: 55cmX40cmX20cm);
♦ infantii (0-2 ani) au dreptul la 1 piesa de bagaj de cala de 20kg (dimensiuni maxime: 100cmX80cmX30cm). Infantii nu au dreptul la bagaj de mana.
In cazul in care pentru infant se aduce un carucior, alcatuit din una sau mai multe piese, acesta se considera bagaj de cala.

Corendon
♦ adultii si copiii cu varsta de peste 2 ani au dreptul la 1 piesa de bagaj de cala de 20kg/persoana (dimensiuni maxime: 100cmX80cmX30cm) si un bagaj de mana de 8kg/persoana (dimensiuni maxime: 55cmX35cmX25cm);
♦ infantii (0-2 ani) au dreptul la 1 piesa de bagaj de cala de 10kg (dimensiuni maxime: 100cmX80cmX30cm). Infantii nu au dreptul la bagaj de mana.
In cazul in care pentru infant se aduce un carucior, alcatuit din una sau mai multe piese, acesta se considera bagaj de cala.

Atentie! Aceste conditii de plata, modificare sau anulare rezervari sunt valabile pana la data de 31.12.2019. La inceputul anului 2020 vom reveni cu toti termenii reactualizati.

Pretul pachetelor charter afisat in sistemul online este pretul pe camera selectata si include: bilet avion charter, taxe aeroport, cazare numarul de nopti cu regimul de masa mentionat, transfer de grup aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica la sol, asigurare multiprodus pentru numarul de persoane incluse in structura respectiva de camera.

IMPORTANT! Ofertele Early Booking pot intra in stop sales inainte de data expirarii termenului - in cazul in care hotelul a vandut cuantumul de camere alocat pentru perioada de Early Booking in curs vanzarile pot fi oprite si reluate, la noile preturi. De asemenea, politica de calcul dinamic se aplica si pachetelor Early Booking - acestea se pot modifica fara notificare prealabila inclusiv pe parcursul unei perioade determinate de Early Booking.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour