Vă aflați aici: » Last Minute » Alege Puglia - Hotel Torre Cintola 4* - pentru o vacanta de vis!

Alege Puglia - Hotel Torre Cintola 4* - pentru o vacanta de vis!

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Plecari din Bucuresti/ Cluj Napoca si Timisoara din Mai pana in Octombrie 2019!

Hotel Torre Cintola 4* - Monopoli, Valle d'Itria, Puglia, Italia

Hotelul Torre Cintola Natural Sea Emotions 4* a fost renovat in totalitate in anul 2018, reprezentand locul perfect pentru o vacanta in Puglia.

Privelistea  este deosebita, iar conditiile de cazare sunt foarte bune, toate camerele fiind in forma de igloo.

Hotelul se afla la 40 de km de aeroportul din Bari si la 44 km de aeroportul din Brindisi.

Puglia este una dintre regiunile celebre ale Italiei in care gasim: orase antice, lacasuri de cult, surse de inspiratie pentru arhitectii europeni, semnele unei culturi de cuceritori, gravate in piatra, aur si marmura, maslini cat poti cuprinde cu privirea, retete culinare autentice ori splendoarea stilului baroc.

Prezentare oficiala hotel: www.torrecintola.it

De vizitat:

- Bari – de vizitat “Bari Vecchia” - Centrul Vechi  si cele mai importante monumente si catedrale: Biserica Sf. Nicolae (patronul orasului), Palazzo del Catapano, Biserica Sf. Grigorie, Catedrala Baroca a Sf. Sabin;

- Grotta Castellana - cel frumos complex speologic din Italia care se află in Valle d’Itria.

Tariful include:

Bilet de avion dus - intors compania Wizz Air;

Taxe de aeroport;

Transfer aeroport - hotel - aeroport;

7 nopti cazare cu demi pensiune;  

Geanta de mana mica.
 
Nu sunt incluse: bagaj de cabina si de cala; excursii optionale, asigurare medicala si storno.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR