Vă aflați aici: » Croaziere » MSC Cruises » Descopera MSC Seaview intr-o croaziera pe Mediterana de Vest

Descopera MSC Seaview intr-o croaziera pe Mediterana de Vest

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Plecare: 12 octombrie 2019. Vas: MSC Seaview. Porturi: Barcelona, Ajaccio, Genova, La Spezia, Civitavecchia, Cannes si Palma de Mallorca

MSC Seaview este al doilea vas din generatia "Seaside" care va aduce oaspetii si marea mai aproape, cu elemente speciale de design care va va ajuta sa profitati din plin de temperaturile ridicate. Veti putea sa va petreceti timpul in aer liber pentru a servi masa, pentru a bea ceva, sau pur si simplu pentru a va relaxa in bataia soarelui mediteranean, inconjurati de unele dintre cele mai impresionante privelisti din lume.

Putine locuri ofera atat de multa cultura precum Mediterana de Vest. Este cunoscuta pentru stilul de viata sofisticat: sate istorice, magazine cochete, galerii de arta, vinuri fine si bucataria rafinata. Cu un farmec aparte, este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Europa.

In oferta de mai jos, va propunem cateva porturi din Spania, Franta si Italia, precum: Barcelona, Ajaccio, Genova, La Spezia, Civitavecchia, Cannes si Palma de Mallorca pe care aveti ocazia sa le descoperiti, daca alegeti croaziera cu plecarea in 12 octombrie 2019 de la bordul vasului MSC Seaview, cel mai nou vas al liniei MSC Cruises.

Nu ratati aceasta oferta, tarifele incep de la 339 €/persoana in cabina interioara bella, iar oferta este valabila in limita locurilor disponibile! Asa ca, nu mai stati pe ganduri si planuiti-va inca de pe acum concediul pentru anul viitor.

Doar pentru plecarea din 12 octombrie 2019, tarifele sunt:

 - cabina interioara bella - 339 €/persoana in cabina dubla

 - cabina interioara fantastica - 389 €/persoana in cabina dubla

 - cabina exterioara cu balcon fantastica - 699 €/persoana in cabina dubla

Tarifele nu includ taxele portuare si bacsisul!
Pentru rezervari sau alte detalii suplimentare, echipa Active Travel va sta cu drag la dispozitie!

Oferta completa in fisierul de mai jos!


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR