Vă aflați aici: » Senior Voyage » Oferta Tara Bascilor - Senior Voyage

Oferta Tara Bascilor - Senior Voyage

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

"Regatul unic si cosmopolitan al Spaniei". Burgos – Santander – Bilbao – Rioja – Vitoria – Gijon – Oviedo – San Sebastian – Biarritz – Pamplona – Guernicca - Valadolid – Palencia – Santillana del Mar

Te  invităm  să  vizitezi una  dintre  regiunile  favorite   ale  romanticilor  clasici, frecvent menționată în marile opere literare și nu numai – Țara Bascilor, Pais Basque cum  este cunoscută în franceză, sau  Eskadi Herral în  dialectul spaniol basc.
Îmbrațișată de peisaje mirifice, parfumată de aromele delicateselor culinare și iubită de milioane de turiști din intreaga lume... nu este o descriere desprinsa din  povești,  ci  o  destinație  de  vacantă ideală  pentru  care  nu  există  grad  de comparație.
De-a  lungul  secolelor,  bascii au dezvoltat o mitologie bogată și plină de culoare. Se crede că în antichitate, țara lor ar fi fost populată de o rasă de giganți numită „jentillak”,  care  a  trăit  alături  de  localnici  până  la  venirea  lui  Hristos.  În  acea perioadă ar fi dispărut giganții, iar legenda spune că ar fi supraviețuit doar unul dintre ei, pe nume Olentzero. Astăzi, Olentzero este un fel de simbol sau mascotă a țării, care apare sub formă de păpuși în procesiuni, case și uneori biserici.

Aveti mai jos fisierul cu oferta completa pentru Tara Bascilor programul de seniori!


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Scotia - Senior Voyage

Castele, frăţii secrete şi scotch!

Stirling – Loch Lomond – Glengoyne – Loch Ness – Higlands – Fort William – Inverness – Oban - Inveraray – Glencoe - Glasgow – Paisley Abbey - Edinburgh – Rosslyn Chapel – Codul lui Da Vinci – Dundee – Perth – St Andrews

Elvetia - Senior Voyage

Elvetia - Italia - Franta - "Povestea Alpilor".
Geneva – Lausanne – Montreux – Chamonix – Zermatt – Lucerna – Torino

Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR