Vă aflați aici: » Last Minute » Amara Premier Palace 5* UAI - Kemer - ANTALYA

Amara Premier Palace 5* UAI - Kemer - ANTALYA

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Situat la 40 km de aeroportul din Antalya, la 18 km de orasul Kemer, in localitatea Beldibi, pe malul marii. Construit in anul 2014, suprafata totala este de 90 000 m2.

Reduceri substantiale pentru hotelul AMARA PREMIER PALACE KEMER 5* din Antalya, pentru plecari din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Arad, toata luna iulie:

AMARA PREMIER PALACE 5*, plecari 5.07 - 29.07 - de la 685 Eur

Pentru plecarile in perioada 5.07- 12.07:
supliment pachet charter pentru 1 copil de pana la 12 ani - 90 euro
supliment pachet charter pentru 2 copii de pana la 12 ani - 180 euro

Plaja

Proprie, nisip-pietris. Ponton. Bar pe plaja: gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.

Comentariul nostru

Hotel deschis in anul 2014. Camere comode, finisate in stil clasic, sptiu exterior frumos. Centru SPA cu o gama larga de proceduri. Recomandat pentru o vacanta relaxanta.

Tariful este pe camera selectata si include: cazare numarul de nopti cu regimul de masa precizat in tipul de camera ales, bilete avion charter, taxe aeroport, transfer de grup aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica la sol, asigurare multiprodus pentru numarul de persoane incluse in structura respectiva de camera.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Lichnos Beach 5* - Parga

Plecari din Bucuresti in perioada 03.06- 23.09/30.09.2019

Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR