Vă aflați aici: » Early Booking » Grecia - early booking vara 2019 » Insula Milos, Ciclade - #Insula Culorilor# Grecia 2019

Insula Milos, Ciclade - #Insula Culorilor# Grecia 2019

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Zboruri din Bucuresti, transferuri si taxe incluse!

Milos este o insula vulcanica din Marea Egee si este una dintre cele mai frumoase din cadrul Arhipelagului Cicladelor. Este situata la jumatatea distantei dintre Atena si Creta, aproape de insula Santorini.

Aceasta insula este celebra pentru "Venus din Milos" (statuia Afroditei, aflata astazi la Muzeul Luvru) si pentru statuile zeitatilor grecesti Asclepius (aflata la British Museum) si Poseidon.

Capitala Insulei, Plaka, este un oras animat, tipic grecesc, cu case albe si tamplariile vopsite in albastru.

Insula Milos, "Insula Culorilor", iese in evidenta datorita bogatiei de minerale si a formatiunilor stancoase, de diferite culori sau nuante impresionante: alb-plaja Sarakiniko, combinatii minunate de rosu, galben sau negru-plajele Provatas, Sarakiniko, Tsigrado, Achivadolimni, Apolonia sau Firopotamos.

Milos este, cu siguranta, cadrul ideal pentru o vacante de vis in Grecia, pentru toate categoriile de varste si in special pentru iubitorii de windsurfing sau kitesurfing.

Tariful include:

- Bilet de avion Aegean Airlines/ Olympic Air, cu escala la Atena;

- Transfer aeroport - hotel - aeroport;

- 7 nopti cazare

- Masa in functie de unitatea de cazare;

- Taxe de aeroport;

- Bagaj de mana 8 Kg

Nu sunt incluse: bagaj de cala 23 Kg (la cerere), excursii optionale, asigurare medicala si storno.
 


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR