Vă aflați aici: » Destinatii exotice » Singapore & Bali - Early Booking 28.02!

Singapore & Bali - Early Booking 28.02!

Plecari din Bucuresti si Cluj Napoca pentru sejururi de 2 nopti in Singapore si 7 sau 9 nopti in Bali.

Iti propunem o vacanta exotica in Singapore si Bali, doua dintre cele mai importante destinatii turistice ale Asiei de Sud Est. Veti avea ocazia sa vizitati metropola asiatica de renume Singapore si sa va relaxati la plaja intr-una dintre statiunile de renume ale Indoneziei - Bali.

Insula Bali supranumita si Insula Zeilor ne ofera un peisaj variat de la dealuri, munti si plaje nisipoase la terase luxuriante de orez si dealuri vulcanice golase. O insula oferind un fundal pitoresc plin de culori, un paradis pe pamant cu multe locuri propice surfingului, scufundarilor si un numar mare de atractii culturale, istorice si arheologice. O gama mare si variata de locuri de cazare fac din Bali una dintre cele mai populare destinatii insulare din lume.

 
 
Sejur 2 nopti Oasia Hotel 4* + 7 nopti Four Points By Sheraton Bali Kuta 4*
Singapore & Bali
De la 1521 €/ pers./sejur
 
 
Sejur 2 nopti York Hotel 4* + 7 nopti Bali Dynasty Kuta 4*
Singapore & Bali
De la 1648 €/ pers./sejur
 
 
Sejur 2 nopti JW Marriott Singapore South  Hotel 5* + 7 nopti Alila Seminyak 5*
Singapore & Bali
De la 2016 €/ pers./sejur
 
 
Sejur 2 nopti  Hilton Hotel 5* + 7 nopti Grand Hyatt Bali Hotel 5*
Singapore & Bali
De la 2152 €/ pers./sejur
Tariful include:

• Bilet de avion cursa Turkish Airlines din Bucuresti; taxe de aeroport;
• Transfer aeroport – hotel – aeroport;
• 2 nopti in Singapore si 7 / 9 nopti in Bali; cazare si masa conform oferta;
• Asistenta turistica locala. 
 

 
Nu sunt incluse: excursii optionale; alte servicii disponibile optional; asigurarea medicala; asigurarea storno.

CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Rezervari prin Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR