Vă aflați aici: » Early Booking » Romania - inscrieri timpurii 2019 » Oferte early booking litoral Romania 2019

Oferte early booking litoral Romania 2019

  Formular de rezervare
  Cod securitate:
  Cod securitate
  Newsletter

  Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

  * campuri necesare

  ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

  Booking.com

  Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
  Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

  Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
  Tranzactii Securizate
  Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

  Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

  Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
  Active Travel Brasov este agent acreditat:
  Agent acreditat de Dertour
  Agent acreditat de Christian Tour
  Agent acreditat de Pralela45
  Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
  Agent acreditat de TezTour
  Agent acreditat de CFR