Vă aflați aici: » Senior Voyage » Program Seniori Sharm El Sheikh

Program Seniori Sharm El Sheikh

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

DATE  DE  PLECARE: 26.08, 02.09,  09.09, 16.09, 23.09, 30.09, 07.10,  14.10, 21.10, 28.10, 04.11, 11.11.2018

Sharm  El  Sheikh  domina  Stramtoarea  Tiran  a  golful  Aquaba  de  la  inaltimea promontoriului  pe  care,  odinioara,  se  intindea  un  modest  sat  de  pescari.  Astazi, aici  e  un  colt  de  rai  infloritor.  Apele  limpezi  ale  marii  si  o  clima  ce  s-a  abonat permanent  la  soare,  pe  de  alta  parte  resorturile  spectaculoase  de  5  stele  imbie calatorul dornic sa guste din experienta exotica si surprinzatoare mai la tot pasul a acestui loc.

Diversitatea spectaculoasa a faunei si florei marine, cromatica aproape stridenta a vietuitoarelor   subacvatice,   temperatura   blanda   a   apei   au   contribuit   toate la cresterea  faimei  acestei  destinatii,  pe  drept  supranumita  “Paradisul scufundatorilor”. Dincolo  de  dunele  de  nisip  ale  Desertului  Sinai, se  ascunde  un  cu  totul  alt  taram, ce  se  lasa  descifrat  mai  greu. Fii  pregatit!  Vei  gasi  locuri  cu  o  istorie  remarcabila care  se  intersecteaza  irevocabil  cu  Vechiul  Testament  si  faptele  iesite  din  comun ale  celui  care  a  scris  in  piatra  Legea  Lui.  Calcam  pe urmele  lui  Moise,  dar  si  ale altor personaje legendare care au marcat istoria si faima acestor locuri.
Hai sa le descoperim Impreuna!

Oferta completa in fisierul de mai jos!


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Oferta Senior Voyage Egipt statiunea Hurghada

Egipt – misterele piramidelor egiptene. Hurghada – Karnak – Valea Regilor – Luxor – Sahara – Cairo – Piramide – Sfinx – Marea Rosie

Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR