Vă aflați aici: » Senior Voyage » Oferta Toscana - Senior Voyage

Oferta Toscana - Senior Voyage

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

"Sub soarele Toscanei". Florenta – Pisa – Elba – Cinque Terre – Siena – San Gimignano – San Marino – Pistoia - Prato.

Vizitează  Toscana,  o  destinație  surprinzătoare, asezată  în  mijlocul  Italiei și străbătută de fluviul Arno - cel  mai  mare  fluviu  din  regiune.  Toscana  este considerată a fi punctul de pornire al Renașterii, datorită unor  nume mari ca Donatello,   Michelangelo   sau   Leonardo   da   Vinci.   Aceasta   este   de   asemenea cunoscută  ca  leagănul  limbii  și  culturii  italiene.  Poeți  și  scriitori  ca  Dante, Boccacio sau Machiavelli si-au lăsat amprenta pe aceste locuri.
Șase localități toscane au fost înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO: centrul istoric  al  Florenței, centrul istoric al Sienei, Piața Catedralei din Pisa, centrul istoric al San Gimignano.

Aveti mai jos fisierul cu oferta completa pentru Italia - Toscana programul de seniori!
 


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Scotia - Senior Voyage

Castele, frăţii secrete şi scotch!

Stirling – Loch Lomond – Glengoyne – Loch Ness – Higlands – Fort William – Inverness – Oban - Inveraray – Glencoe - Glasgow – Paisley Abbey - Edinburgh – Rosslyn Chapel – Codul lui Da Vinci – Dundee – Perth – St Andrews

Oferta Sicilia - Senior Voyage

"Riviera Ciclopilor". Palermo – Riviera Ciclopilor – Catania – Taormina – Siracusa – Muntele Etna – Cefalu – Tindari - Insulele Eoliene - Lipari

Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR