Vă aflați aici: » Last Minute » Lichnos Beach 5* - Parga

Lichnos Beach 5* - Parga

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Plecari din Bucuresti in perioada 03.06- 23.09/30.09.2019

Frumoasele dealuri inverzite, peisajele care iti taie respiratie si apele de smarald ale Marii Ionice, intamplina vizitatorii Hotelului Lichnos Beach 5 * din Parga, in care veti avea parte de o experienta de neuitat, chiar din primele momente. Hotelul are o locatie superba, acesta fiind situat direct pe plaja Lichnos si este inconjurat de plantatii de maslini. Orasul Parga, unde puteti savura delicii traditionale grecesti la una dintre tavernele din port, se afla la 4 km distanta.

Lichnos Beach Hotel 5* ofera transfer gratuit pana in Parga, de mai multe ori pe zi, dar puteti ajunge de asemenea si cu taxiul de apa sau cu autobuzul.

 Tariful include:

• Bilet de avion zbor charter din Bucuresti;
• Taxe aeroport 95 eur de persoana;
• Transfer aeroport – vila – aeroport;
• 7 nopti cazare cu demipensiune;
• Asistenta turistica locala.

Nu sunt incluse: taxa locala (plata la fata locului), excursii optionale; alte servicii disponibile optional; asigurarea medicala; asigurarea storno.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR