Vă aflați aici: » Oferte vara 2019 » Turcia » Antalya: Copiii zboara gratis pe charterele lunii iulie! Plecari din Bucuresti, Cluj-Napoca sau Timisoara!

Antalya: Copiii zboara gratis pe charterele lunii iulie! Plecari din Bucuresti, Cluj-Napoca sau Timisoara!

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Perioada de rezervare: 10.06 - 24.06.2019!

"COPIII ZBOARA GRATIS"  PE CHARTERELE LUNII IULIE CU PLECARE DIN BUCURESTI, CLUJ-NAPOCA SAU TIMISOARA

Oferta valabila pentru 1 sau 2 copii (cu varsta intre 2 si 14.99 ani) care calatoresc insotiti de 2 adulti. Gratuitatea include si taxele de aeroport.

Descopera mai jos tarifele speciale pentru intreaga familie!

Exemple de tarife pentru 2 adulti + 2 copii de 6 si 8 ani, plecari din DIN BUCURESTI, CLUJ-NAPOCA SAU TIMISOARA, 03.07.2019:

Azur Resort Spa 5* / All Inclusive, Alanya: de la  1793  1225 €/ familie

 Xoria Deluxe 5* / Ultra All Inclusive, Alanya: de la  2215  1457 €/ familie

Eftalia Island Deluxe 5* / Ultra All Inclusive, Alanya: de la  2139  1789 €/ familie

Roma Beach and Spa 5* / All Inclusive, Side: de la  2377  1807 €/ familie

Lyra Resort Hotel 5* / Ultra All Inclusive, Side: de la  2527  1854 € / familie

Sherwood Suites Resort 5* (deschis 2019) / All Inclusive, Lara-Kundu: de la  2228  1870 €/ familie

Eftalia Ocean 5* /Ultra All Inclusive, Alanya: de la  2349  1999 €/ familie

Crystal Waterworld Resort 5* /Ultimate All Inclusive, Belek: de la  2937  2276 €/ familie

Royal Alhambra Palace 5* / Ultra All Inclusive, Side: de la  3546  2408 €/ familie

Cornelia Diamond Golf 5* / Diamond All Inclusive, Belek: de la  3538  2399 €/ familie

*Gratuitatea se aplica inclusiv pe cursele BLUE AIR  Bucuresti - Alanya, si nu se aplica pe cursele TAROM Bucuresti - Antalya (ziua de joi)

Tarifele sunt de persoana in camera dubla si includ: bilete avion, taxe de aeroport, 7 nopti cazare cu serviciile de masa aferente, transferuri aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica,  reducerile "Oferta Speciala/Early Booking" transmise de hotelieri (din cazare) + Reducerea "Copii Zboara Gratis" valabila pentru rezervari efectuate exclusiv in perioada 10.06 - 24.06.2019.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR