Vă aflați aici: » Early Booking » Grecia - early booking vara 2017 » Recomandarea noastra - Alea Hotel & Suites - THASSOS

Recomandarea noastra - Alea Hotel & Suites - THASSOS

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Reducere 20% pentru rezervari pana la 15 februarie 2017!

THASSOS - Skala Prinos
Alea Hotel & Suites****
 
Hotelul se afla intr-o zona linistita, chiar langa o plaja intinsa cu nisip, ce coboara lin spre mare. Atragatorul complex se compune dintr-o cladire principala si mai multe cladiri auxiliare, iar elementele moderne se imbina armonios cu cele tipic insulare. 

TOP Oferta: PROBABIL CEL MAI BUN TARIF DE PE PIATA!

Reducere 20% pentru rezervari pana la 15 februarie 2017!

de la 164 EUR / persoana
cazare 7 nopti in camera dubla  / demipensiune

IN PLUS:

Extra Reducere 3% pentru clientii care rezerva prin e-mail!

Early check-in / Late check-out GRATUITE, in functie de disponibilitate.

Upgrade gratuit de la Suite la Executive Deluxe Suite si de la Executive Deluxe Suite la Deluxe Suite Private Pool, in functie de disponibilitate. Valabil pentru rezervari cu intrare in 01.05 - 17.05 si 22.09 - 13.10.2017.

Oferta speciala 7=6 pentru sejur cu intrare in perioada 01.05 - 17.05 si 22.09 - 08.10.2017


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

NOU in Rhodos: lti Amada Colossos Resort din Faliraki - EBD 15% pana la 31.03!

Noul resort este situat chiar la plaja intinsa de nisip din Faliraki. lti Amada Colossos Resort este impartit in 2 zone distincte - una adults only, iar cealalata pentru familii cu copii.

Newsletter
Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Rezervari prin Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membrul al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR