Vă aflați aici: » Pentru tine și familia ta » Early Booking » Grecia - early booking vara 2017 » Recomandarea noastra - Olympiada - Halkidiki

Recomandarea noastra - Olympiada - Halkidiki

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Olympiada este un satuc minunat la malul marii, situat in partea nord-estica a Halkidiki-ului, la doar 96 km de Salonic.

Daca doriti ca vacanta dvs. sa nu fie inca un pachet obisnuit si doriti un concediu linistit, grecesc prin excelenta, atunci Olympiada este locatia ideala. Primul lucru pe care il veti primi va fi ospitalitatea specific greceasca, urmata de o locatie mirifica si o incursiune culinara unica in bucataria locala.
Olympiada este un satuc minunat la malul marii, situat in partea nord-estica a Halkidiki-ului, la doar 96 km de Salonic. Din punct de vedere arheologic, este unul din cele mai importante locuri datorita ruinelor Cetatii Antice Stagira, locul unde s-a nascut filosoful Aristotel.
Muntii impaduriti, apele albastre  ale Marii Egee si plajele incantatoare din imprejurimi, fac Olympiada o locatie atractiva pentru un numar mare de turisti veniti aici doar cu gandul la soare, odihna pe plajele cu nisip fin si preparatele specifice.

Va recomandam 3 locatii (2 hoteluri familiale si 1 aparthotel) Hotel Germany 3*, Hotel Liotopi 3* si Aparthotel Aristotelia Gi 4*.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Kamena Vourla - o statiune inca nedescoperita! Sejururi individuale la Marea Egee!

Kamena Vourla este una dintre bijuteriile neslefuite ale Greciei. Cu un farmec aparte și un aer cosmopolit, statiunea se mandreste cu peisaje unice, care iti vor taia respiratia.

Newsletter
Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Rezervari prin Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR