Vă aflați aici: » Revelion 2020

Revelion 2020

Pachetele de Revelion 2020 sunt acum in agentia de turism din Brasov Active Travel. Va asteptam sa petreceti sarbatorile de Revelion 2020 alaturi de agentia de turism Active Travel din Brasov. Oferim pachete turistice la tarife promotionale de Craciun 2020, Revelion 2020. Destinatiile oferite Egipt, Austria, Italia, Elvetia, Franta, Germania, Portugalia, Spania, Turcia, Cuba, Brazilia, Israel, China, Africa de Sud, Dominicana. Revelion 2020 in Romania si in strainatate. Agentia de turism Active Travel din Brasov va ofera servicii de petrecere a Sarbatorilor de iarna 2020, oferte Revelion 2020, Craciun 2020. Va asteptam sa consultati ofertele de Revelion 2020, Craciun 2020 oferite de catre agentia de turism Active Travel din Brasov. Revelion 2020. Acum gasiti ofertele de Revelion 2020, Craciun 2019, iarna 2020 pe site-ul agentiei de turism Active Travel din Brasov.

Austria: Revelion 2020! Schiezi sau doar te relaxezi e alegerea ta!

INDIFERENT DACA MERGI SA SCHIEZI SAU DOAR SA TE RELAXEZI NU RATA CELE MAI BUNE OFERTE DIN TIROL, REGIUNEA SALZBURG SAU CARINTHIA.

Revelion de poveste in Malta 'Insula Cavalerilor', 2020!

Revelion pe insula Cavalerilor Ioaniti. Perioada: 28.12.2019 - 02.01.2020 (6 zile/5 nopti).

Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour