Vă aflați aici: » Destinatii exotice » SEYCHELLES - reducere 35% si nopti gratuite la Banyan Tree!

SEYCHELLES - reducere 35% si nopti gratuite la Banyan Tree!

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Concediu pentru cele mai inalte asteptari!

OCEANUL INDIAN - SEYCHELLES, Insula Mahe

Banyan Tree Seychelles 5* de luxe

Situat pe coasta de sud-vest a insulei, intr-un golf ascuns in vegetatia luxurianta, resortul are acces direct la frumoasa plaja Anse Intendance si ofera vile spatioase cu piscina privata si privelisti spectaculoase la Oceanul Indian.

 - 7 nopti cu mic dejun inclus, in camera dubla de persoana in Ocean View Pool Villa de la 2.305 EUR

Reducere Early Booking 35% pentru rezervari cu minim 60 zile inainte de check-in si sejur pana la 30.04.2017!

Oferta speciala 7=5 pentru sejur cu intrare pana la 26.12 sau in perioada 11.01 - 30.04.2017.

Reducerea nu se cumuleaza cu oferta speciala.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Charter Frankfurt - Samana, Perla din Caraibe, Republica Dominicana

Calatorie placuta intr-o destinatie de vis! Iarna 2017/18 incepe cu lansarea primului charter catre Samana, Perla din Caraibe, Republica Dominicana.

Vacante deluxe - oferte speciale actuale

Eleganta si stil, exclusivitate fara compromisuri, un ambient creat cu mult bun gust, impreuna cu servicii unice...

Newsletter
Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Rezervari prin Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR