Vă aflați aici: » Pentru tine și familia ta » Last Minute » Smart Voyage Circuit si Sejur Cipru de Nord

Smart Voyage Circuit si Sejur Cipru de Nord

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

SMART VOYAGE CIPRU DE NORD - CIRCUIT SI SEJUR

(Famagusta, Nicosia, Kyrenia, Larnaca, Limassol, Paphos)
 
Ziua 1. FAMAGUSTA
Zbor din Bucuresti/Cluj (via Instanbul) spre Ercan. Preluare, transfer si cazare in hotelul din zona Famagusta.
 
Ziua 2. FAMAGUSTA – SALAMIS SI MANASTIREA BARNABAS
Mic dejun. Vizita la istoricul oras-port Famagusta si descoperirea principalelor atractii. Timp liber pentru vizite si cumparaturi. Dupa-amiaza excursie optionala* catre situl arheologic Salamina. Se continua cu excursie la Manastirea Barnaba, fondata in onoarea celui mai important sfant al crestinilor de pe insula. Seara, intoarcere la hotel in zona Famagusta.
 
Nicosia
 
Ziua 3. NICOSIA
Mic dejun. Vizita la Nicosia, capitala insulei inca din secolul al XI-lea. Timp liber pentru plimbari si vizite individuale sau optional tur pietonal ghidat* catre centrul istoric, la caravanseraiul otoman si in zona sudica a orasului, unde se regasesc bulevarde animate cu buticuri elegante si centre comerciale. Seara, cazare la hotel in zona Kyrenia.
 
Ziua 4. TUR DE ORAS IN KYRENIA
Mic dejun. Vizita in Kyrenia, cel mai pitoresc oras al insulei, situat intre Mediterana si Muntii Kyrenia. Timp pentru plimbare si cumparaturi in zona animata a portului. Dupa-amiaza libera pentru relaxare sau plimbare pe plaja. Seara, intoarcere la hotel in zona Kyrenia.
 
 
Ziua 5. KYRENIA – BELLAPAIS SI ST HILARION
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la piscina hotelului ori la plaja sau pentru explorarea imprejurimilor. Dupa-amiaza excursie optionala* la abatia Bellapais, cel mai bine conservat edificiu gotic din estul Mediteranei. Se continua cu vizita la castelul teuton Sf Hilarion, construit la 732 m altitudine, cu vedere panoramica asupra coastei de nord a insulei. Seara, intoarcere la hotel in zona Kyrenia.
 
Kyrenia
 
Ziua 6. KYRENIA – CIPRU DE SUD CU LARNACA, LIMASSOL SI PAPHOS
Mic dejun. Timp liber pentru relaxarea la piscina hotelului ori la plaja sau excursie optionala in Ciprul de Sud*. Partea greceasca a insulei gazduieste Larnaca – cel mai cunoscut port, Limassol – frumoasa metropola care include un centru vechi, o fortareata bizantina si bulevarde moderne cu centre comerciale si orasul Paphos – patrimoniu UNESCO. Dupa o scurta pauza de odihna se continua cu turul panoramic al Muntilor Troodos, strajuiti de Olymp, varful cu o altitudine de aproape 2000m. Seara, intoarcere la hotel in zona Kyrenia.
 
Ziua 7. KYRENIA
Mic dejun. Timp pentru relaxare la piscina hotelului sau pentru o plimbare de-a lungul falezei. Cei dornici sa exploreze insula pot opta pentru excursie optionala* in Peninsula Karpaz, ale carei plaje cu nisip gazduiesc broaste testoase. Seara, intoarcere la hotel in zona Kyrenia.
 
Ziua 8. BUCURESTI
Transfer catre aeroport si zbor retur.
 
Servicii incluse:   Servicii neincluse:
 
  • Zbor cu companie de linie din Bucuresti via Istanbul (Turkish Airlines sau Pegasus) catre Ercan;
  • Transport pe toata perioada circuitului si a transferurilor cu autocar modern;
  • Cazare 7 nopti cu mic dejun in hoteluri de
    minim 4*;
  • Circuit si excursii conform program;
  • Asistenta turistica in limba Romana.
 
  • Supliment demipensiune: 129€/persoana (optional)
 
DATE PLECARE TIP CAMERA TARIF / PERS.
09.03.2017 Camera Dubla 249€
16.03.2017 Camera Dubla 249€
23.03.2017 Camera Dubla 299€
30.03.2017 Camera Dubla 299€
06.04.2017 Camera Dubla 299€
13.04.2017 Camera Dubla 329€
20.04.2017 Camera Dubla 329€
27.04.2017 Camera Dubla 329€

CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Last Minute Circuit Turcia

Oferta valabila pentru zborul din 20 martie!

Newsletter
Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Rezervari prin Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR