Vă aflați aici: » Vacante in Romania » Vacante in Delta Dunarii » Vacanta in Delta Dunarii cu un Lipovean

Vacanta in Delta Dunarii cu un Lipovean

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Program 3 nopti. In 2017 lansam ca varianta de GRUP unul dintre programele noastre private de mare succes. Un program realizat cu ghizi foarte buni, localnici LIPOVENI, dedicati Deltei Dunarii si placerii de a ghida oameni dornici sa descopere locuri, localnici, obiceiuri si gusturi locale.

Aveti incluse 3 nopti de cazare intr-una dintre locatiile noastre exclusive din Mila23 (la alegerea voastra), 2 zile pline de excursii (o zi pe lacuri si o zi la Letea) cu barci speciale de turism si cei mai buni ghizi din Delta Dunarii, transferurile de la Tulcea la Mila 23 si retur incluse. In plus, va facem un bors lipovenesc de peste pe malul baltii, autentic, asa cum se face numai la colibele pescaresti.

Facem acest program numai in lunile in care stim sigur ca putem organiza pranzul pe malul apei fara riscul de a ni se strica materia prima (pestele), cu maxim 12 persoane in grup (o barca).

2 zile de excursii incluse:

1. Excursie pe lacuri, o zi + un bors de peste autentic, facut impreuna cu voi de catre ghid, pe malul apei.
2. Excursie de o zi la Letea, cu vizitarea padurii Letea.

  • Cea mai buna echipa de ghizi din Delta Dunarii, cu 12 ani de experienta in acest domeniu, membrii ai Asociatiei Ghizilor Profesionisti din Delta Dunarii.
  • Conditii foarte bune de cazare si masa.
  • Program original, creat si realizat de noi, in conditii logistice foarte bune.
  • Program cu pret FIX (nu exista costuri ascunse)
  • Avem barci construite special pentru turism, stabile si sigure.
  • Suntem permanent in Delta Dunarii, stim zi de zi ce se schimba, unde sunt pasari si animale.

Oferta completa in fisierele de mai jos!


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Newsletter
Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Rezervari prin Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR