Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Early Booking » Bulgaria - early booking vara 2020

Bulgaria - early booking vara 2020

Litoral 2020 si ofertele in Bulgaria early booking acum pe site. Oferte early booking vara 2020 Bulgaria, litoral 2020 Bulgaria. Va prezentam ofertele de vara 2020 early booking pentru Bulgaria. Ofertele early booking pentru litoral Bulgaria 2020 acum in agentie. Ofertele de vara 2020 Bulgaria acum in agentie. Petreceti concediul de vara 2020 in statiunile de pe litoralul bulgaresc: Albena, Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Obzor. Sejururi 2020 in Bulgaria in statiunile Albena, Nisipurile de Aur, Sunny Beach. Agentia de turism din Brasov Active Travel va prezinta ofertele early booking vara 2020 pentru Bulgaria. Agentia de turism din Brasov Active Travel va prezinta ofertele early booking vara 2020 pentru Albena. Agentia de turism din Brasov Active Travel va prezinta ofertele early booking vara 2020 pentru Nisipurile de Aur.

 Important! Masuri de preventie si dezinfectie pentru statiunea Albena - vara 2020! Important! Masuri de preventie si dezinfectie pentru statiunea Albena - vara 2020!
PROCEDURA DE APLICARE A UNUI PLAN PENTRU ACTIVITĂTILE DE DEZINFECTIE PE TERITORIUL STATIUNII ALBENA ÎN CONDITIILE PANDEMIEI DE  COVID-19.
Hartile statiunilor din Bulgaria Hartile statiunilor din Bulgaria
Hartile statiunilor din Bulgaria

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour