Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov

Oferte recomandate

Drumeție în Parcul Natural Bucegi Drumeție în Parcul Natural Bucegi
Descoperă ROMÂNIA! O tură pe munte de neuitat, într-unul dintre cei mai misterioși munți din Romania, având alături un ghid montan licențiat!
Discount de pana la 50% pentru cadrele medicale si pompieri - MSC Cruises Discount de pana la 50% pentru cadrele medicale si pompieri - MSC Cruises
Daca esti cadru medical sau pompier si in aceste luni ai luptat pentru a limita evolutia noului Coronavirus aceasta oferta este pentru tine.
Drumeție în Parcul Național Piatra Craiului Drumeție în Parcul Național Piatra Craiului
Descoperă ROMÂNIA! O tură pe munte de neuitat, într-unul dintre cei mai frumoși munți din Romania, având alături un ghid montan licențiat!
Brasov - City Break Cultural - 3 zile Brasov - City Break Cultural - 3 zile
Petrece 3 zile in Brasov: cultura si aventura! Perioada: tot timpul anului!
Sejururi Sri Lanka 2020 - 2021 Sejururi Sri Lanka 2020 - 2021
NOI date de plecare: 15.02 | 08.03 | 12.04.2021 si NOI hoteluri! Date de plecare deja existente: 26.10.2020 | 18.01.2021
Sarbatori de iarna in caldurosul Sharm El Sheikh Sarbatori de iarna in caldurosul Sharm El Sheikh
Wind surfing, para-sailing sau scufundari, sunt doar cateva activitati de care te poti bucura in Sharm el Sheikh! Perioada de operare de iarna: 19 dec ...
DER Touristik | Thassos - profitati de reducerile Early Booking Vara 2021! DER Touristik | Thassos - profitati de reducerile Early Booking Vara 2021!
Minunatele plaje din Thassos isi asteapta turistii si in vara 2021. Profitati de reducerile de Early Booking dar si de posibilitatea de modificare gra ...
Pachete Charter Vara 2021 Antalya: 0 avans si 0 penalizari! Descopera primele oferte si rezerva fara griji! Pachete Charter Vara 2021 Antalya: 0 avans si 0 penalizari! Descopera primele oferte si rezerva fara griji!
Rezerva acum cu avans 0 % si efectuezi plata initiala abia la primul termen de Early Booking! (Exclusiv pentru rezervari efectuate pana la 15.11.2020) ...
BRASOV - City break ACTIVE - 3 zile BRASOV - City break ACTIVE - 3 zile
Petrece 3 zile active in Brasov! Perioada: aprilie - octombrie.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour