Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov

Oferte recomandate

Vacanta All Inclusive, la plaja in Ras Al Khaimah (Emiratele Arabe Unite) Vacanta All Inclusive, la plaja in Ras Al Khaimah (Emiratele Arabe Unite)
Emiratele Arabe Unite - RAS AL KHAIMAH. Vacante All Inclusive la plaja! Super idee pentru o vacanta in plina iarna!
 'RE-CALATORESTE' - Oferta speciala village break Moieciu de Sus 'RE-CALATORESTE' - Oferta speciala village break Moieciu de Sus
"RE-CALATORESTE" - Calatoreste cu parteneri locali - O experienta oferita de Mistral Resort si Active Travel!
Drumeție în Parcul Național Piatra Craiului Drumeție în Parcul Național Piatra Craiului
Descoperă ROMÂNIA! O tură pe munte de neuitat, într-unul dintre cei mai frumoși munți din Romania, având alături un ghid montan licențiat!
DERTOUR deluxe | Address Beach Resort 5* DERTOUR deluxe | Address Beach Resort 5*
DELUXE SPECIAL! Reducere 25% valabila in limita disponibilitatii.
Mexic - Cancun: sejururi complete de la 1049 euro/persoana Mexic - Cancun: sejururi complete de la 1049 euro/persoana
Pachete cu bilete de avion, companiile AIR FRANCE, KLM, LUFTHANSA sau AUSTRIAN.
BRASOV - City break ACTIVE - 3 zile BRASOV - City break ACTIVE - 3 zile
Petrece 3 zile active in Brasov! Perioada: aprilie - octombrie.
GRECIA, insulele Ionice GRECIA, insulele Ionice
Marea Ionica ofera vreme stabila pana tarziu in toamna si un mix de orase vechi, sate pescaresti si golfuri idilice, fiind perfecta pentru o croaziera ...
Brasov - City Break Cultural - 3 zile Brasov - City Break Cultural - 3 zile
Petrece 3 zile in Brasov: cultura si aventura! Perioada: tot timpul anului!
Croaziera Caraibe MSC Seaview! Croaziera Caraibe MSC Seaview!
Cu zbor din Bucuresti, transferuri, taxe de aeroport si portuare incluse! Plecari: 12 Decembrie, 9 Ianuarie 2022.
Drumeție în Parcul Natural Bucegi Drumeție în Parcul Natural Bucegi
Descoperă ROMÂNIA! O tură pe munte de neuitat, într-unul dintre cei mai misterioși munți din Romania, având alături un ghid montan licențiat!
Kenya - Charter Mombasa: Plaja, soare si safari! Descopera acum programele pentru iarna 2021 - 2022! Kenya - Charter Mombasa: Plaja, soare si safari! Descopera acum programele pentru iarna 2021 - 2022!
NOU! KENYA - MOMBASA. Charter cu plecare din Bucuresti. Sejururi de 7 nopti (compania TAROM - zbor Mombasa). SEZONUL DE IARNA (29.11.2021 - 06.03.2022 ...
DERTOUR | Maldive - Kurumba Maldives! DERTOUR | Maldive - Kurumba Maldives!
Cursa charter zbor direct Bucuresti - Maldive - Bucuresti! In fiecare duminica in intervalul 28.11.21 - 13.03.22 / sejur 7 nopti la destinatie!

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour