Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Croaziere » Croaziere de grup » Fiordurile Norvegiene - Grup organizat cu zbor inclus 2021 cu MSC Preziosa!

Fiordurile Norvegiene - Grup organizat cu zbor inclus 2021 cu MSC Preziosa!

Formular de rezervare

Plecare 19 Mai 2021 - 11 nopti, cu vasul MSC Preziosa. Ce poate fi mai frumos decat un itinerariu prin care poti ajunge la Capul Nord si in plus sa vezi si unele dintre cele mai frumoase Fiorduri Norvegiene?

Croaziera de Grup Organizat cu Zbor Inclus 2021 - Fiordurile Norvegiene si Capul Nord (Hamburg) - MSC Cruises - MSC Preziosa - 11 nopti

Profita de tarifele Early Booking !

Oferta speciala este valabila pana in 1 Decembrie 2020, in limita disponibilitatilor.

TARIFE EARLY BOOKING:

Cabina interioara fantastica - 1479 €/persoana

Cabina exterioara cu geam bella - 1599 €/persoana

Cabina exterioara cu geam fantastica - 1669 €/persoana

Cabina exterioara cu balcon bella* - 1809 €/persoana

Cabina exterioara cu balcon fantastica - 1919 €/persoana

Valabilitate oferta: 01.12.2020

Download oferta

Norvegia este o tara deosebit de interesanta si diferita fata de destinatiile cu care multi dintre voi v-ati obisnuit pana acum si care ofera milioanelor de turisti ce o viziteaza anual, o multime de peisaje naturale care taie respiratia, o multime de atractii turistice si locuri de petrecere a timpului liber.

Cel mai bun mod de a va bucura de coasta norvegiana este, cu siguranta, navigarea. Multi turisti care au navigat cu noi in croaziere de 7 nopti, ne-au transmis ca a fost cea mai spectaculoasa vacanta. O singura nemultumire a “umbrit” oarecum experienta aproape perfecta: timpul a fost prea scurt!

Pentru ca in anii trecuti, grupurile organizate de noi s-au bucurat de un mare succes si au devenit foarte populare in randul turistilor nostri, am imbunatatit oferta si va propunem o noua CROAZIERA DE GRUP ORGANIZAT, cu zbor si toate taxele incluse, cu durata de 11 nopti/12 zile, destinatia Fiordurile Norvegiene si Capul Nord, cu plecare pe data de 19 mai 2021, imbarcare din Hamburg, Germania, la bordul navei MSC Preziosa din flota liniei de croaziera MSC Cruises.

Stiati ca?

• Sognefjorden este cel mai mare fiord din Norvegia si al doilea ca marime din lume. Este cel mai lung fiord fara gheata din lume si se intinde pana la 205 km spre interior de ocean.

• Norvegia a castigat cele mai multe medalii la Jocurile Olimpice de Iarna: 368, pana in prezent.

• Capul Nord este considerat unul dintre cele mai nordice puncte din Europa. Asezarea este mai aproape de Polul Nord decat de Oslo si este locul in care Marea Norvegiei (Oceanul Atlantic) se intalneste cu Marea Barents (Oceanul Arctic). Soarele de la miezul noptii poate fi vazut de la mijlocul lunii mai, pana la sfarsitul lunii iulie.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
ICONIC AEGEAN - Croaziera in Insulele Grecesti cu CELESTYAL OLYMPIA ICONIC AEGEAN - Croaziera in Insulele Grecesti cu CELESTYAL OLYMPIA
Atena – Mykonos – Kusadasi - Patmos – Creta – Santorini. Transport Avion TAROM - 5 zile. Plecari 2021: 29 Aprilie (Paste), 17 Iunie, 12 August ...
Croaziere de grup -rezervi acum, navighezi la vara! Croaziere de grup -rezervi acum, navighezi la vara!
Pune pe lista dorintelor din 2021 o croaziera si rezerva relaxat una dintre croazierele noastre de grup. Am inclus transportul cu avionul, transferul ...

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour