Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Last Minute si Reduceri » Dion Palace Resort & Spa oferta exclusiva - demipensiune GRATUITA!

Dion Palace Resort & Spa oferta exclusiva - demipensiune GRATUITA!

Formular de rezervare

Oferta speciala exclusiva: demipensiune GRATUITA!

Grecia · Riviera Olimpului, Litochoro Beach
Hotel Dion Palace & Spa 4*

Situat direct la mare, acest hotel este potrivit mai ales celor care cauta liniste si relaxare in vacanta cu familia. Hotelul are acces la o plaja cu nisip/pietricele foarte ingrijita. Pana in statiunea Litochoro cu taverne, baruri, cafenele si magazine sunt aproximativ 7 km. Salonic se afla la 100 km distanta.
Complexul modern este compus dintr-o cladire principala si mai multe cladiri auxiliare si este situat la poalele Muntelui Olimp.

Cazare 7 nopti in camera dubla, demipensiune* - de la 372 EUR / persoana (28.08-04.09.2021)

* Oferta speciala exclusiva: mic dejun = demipensiune numai pentru anumite tipuri de camere.

Perioada de rezervare de acum pana la 31.08. si perioada de calatorie pana la 10.09.

Tarife actuale ale zilei cu disponibilitate limitata.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Summer in the City - Barcelona! Summer in the City - Barcelona!
Oferta Speciala : 10% reducere pentru sejururi de minim 2 nopti, de acum pana de acum pana la 31.08.2021!
EGIPT, oferte speciale, plecare in august, zbor din Bucuresti si Cluj Napoca EGIPT, oferte speciale, plecare in august, zbor din Bucuresti si Cluj Napoca
Locuri disponibile în luna AUGUST! Plecare pe 06, 13, 20.08. din București și pe 07, 14, 21.08. din Cluj Napoca.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour