Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Last Minute

Last Minute

Agentia de turism Active Travel din Brasov va propune ofertele speciale pentru sezonul de vara 2020. Oferte speciale last minute pentru destinatii de vis prin agentia de turism din Brasov Active Travel.

Vesti bune! Gural Premier Tekirova se redeschide! Vesti bune! Gural Premier Tekirova se redeschide!
Hotelul GURAL PREMIER TEKIROVA 5*, unul dintre cele mai apreciate si cerute hoteluri din Antalya, isi va deschide portile in data de 17 August!
Rezerva relaxat un sejur in Antalya! Anulare gratuita cu 48 de ore inaintea plecarii Rezerva relaxat un sejur in Antalya! Anulare gratuita cu 48 de ore inaintea plecarii
Vacanta perfecta nu se viseaza. Se traieste! Hai in Antalya si traieste vacanta in care se distreaza chiar toata familia, de la doar 429 euro / persoa ...
ULTRA LAST MINUTE - Hotel Piccadilly 3* - Mamaia ULTRA LAST MINUTE - Hotel Piccadilly 3* - Mamaia
Hotel Piccadilly de 3 stele este amplasat în centrul stațiunii Mamaia, la doar 150 de metri distanță de malul Mării Negre.
BERLIN GOLDEN BEACH 4* - Early booking 25%, AI Gold, Plaja privata, 2 copii gratuit BERLIN GOLDEN BEACH 4* - Early booking 25%, AI Gold, Plaja privata, 2 copii gratuit
2 adulti + 2 copii 11,99 ani – 100% REDUCERE (ambii copii) / Gratuit: sezlonguri si umbrele la plaja, bar la plaja, bar la piscina.
Rezerva relaxat un sejur in Skiathos! Anulare gratuita cu 48 de ore inainte de plecare Rezerva relaxat un sejur in Skiathos! Anulare gratuita cu 48 de ore inainte de plecare
Despacheteaza grijile. Impacheteaza visurile. Hai in Skiathos si bucura-te de o vacanta in siguranta, de la doar 370 euro / persoana!

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour