Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Early Booking » Bulgaria - early booking vara 2020 » Litoral Bulgaria 10 noutati pentru noul sezon.

Litoral Bulgaria 10 noutati pentru noul sezon.

Formular de rezervare

Dragi Turisti,

Regasiti mai jos 10 noutati din partea a 10 hoteluri, unele dintre ele chiar nou construite, altele cu modificari majore, ce se regasesc in oferta noastra pentru Litoral Bulgaria vara 2020:

  1. Hotelul Laguna Park Sunrise 4* din Sunny Beach - hotel nou constuit 2020 acum disponibil pentru rezervari;
  2. Hotelul Central 4* din Nisipurile de Aur va fi supus unui proces de rebranding si isi va schimba numele in Hotel Continental 4*.
  3. Hotelul LTI Dolce Vita 4* din Nisipurile de Aur isi schimba structura si conditiile pentru plaja. Noua plaja, Riviera Beach, are o locatie strategica, fara a mai fi necesar un shuttle, fiind situata la 200 m de intrarea in hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite la plaja.
  4. Hotelul Algara Beach 4* din Kranevo va fi supus unui proces de rebranding si isi va schimba numele in EFFECT Algara Beach 4*
  5. Hotelul Grand Victoria 4* din Sunny Beach va fi supus unui proces de rebranding si isi va schimba numele in EFFECT Grand Victoria 4*
  6. Hotelul Aphrodite 4* din Nessebar a fost supus unui proces de renovare, mobila si saltelele au fost schimbate.
  7. Hotelul Iberostar Sunny Beach 4* a devenit Melia Sunny Beach 4* si beneficiaza de sistem All Inclusive si camere renovate.
  8. Hotel Palace 5* - Sunny Day a fost renovat in 2019 si beneficiaza de saltele, TV si asternuturi noi in camere, sezlonguri si umbrele la plaja noi.
  9. Hotel Siena Premium Retreat 5* din Lozenets, nou in oferta
  10. Hotel Aqua Paradise 4* din Nessebar, nou in oferta

CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Hartile statiunilor din Bulgaria Hartile statiunilor din Bulgaria
Hartile statiunilor din Bulgaria
 Important! Masuri de preventie si dezinfectie pentru statiunea Albena - vara 2020! Important! Masuri de preventie si dezinfectie pentru statiunea Albena - vara 2020!
PROCEDURA DE APLICARE A UNUI PLAN PENTRU ACTIVITĂTILE DE DEZINFECTIE PE TERITORIUL STATIUNII ALBENA ÎN CONDITIILE PANDEMIEI DE  COVID-19.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour