Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Destinatii exotice » DERTOUR | Velassaru Maldives - zbor charter direct incepand cu 31.10!

DERTOUR | Velassaru Maldives - zbor charter direct incepand cu 31.10!

Formular de rezervare

Cursa charter zbor direct Bucuresti - Male - Bucuresti. Sejur 7 nopti la destinatie!

MALDIVE | Atolul Kaafu
Velassaru Maldives 5*

Acest resort impresioneaza prin designul modern care combina eleganta naturala cu stilul contemporan minimalist. Deasemenea, este pozitionat pe una dintre cele mai frumoase plaje din Maldive.

Ex. pachet sejur 7 nopti in Deluxe Bungalow, mic dejun, inclusiv zbor charter direct si transfer dus/ intors cu barca rapida cca 25 min. - de la 3.036 EUR/ persoana (20.12-27.12.2021).

Servicii incluse:
- bilet avion dus/ intors cursa charter directa (catering inclus)
- cazare 7 nopti cu tipul de masa specificat
- transfer dus/ intors aeroport - hotel
- taxe de aeroport


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Zanzibar: charter iarna 2021-2022! Prinde acum ofertele Promo Lansare! Zanzibar: charter iarna 2021-2022! Prinde acum ofertele Promo Lansare!
Descopera insula Zanzibar si relaxeaza-te intr-o vacanta in paradisul Africii.
DERTOUR deluxe | Address Beach Resort 5* DERTOUR deluxe | Address Beach Resort 5*
DELUXE SPECIAL! Reducere 25% valabila in limita disponibilitatii.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour