Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Circuite » Disneyland Paris - Oferte speciale 2024

Disneyland Paris - Oferte speciale 2024

Formular de rezervare

Disneyland Paris este o destinatie de vacanta pentru intreaga familie, un loc in care personajele preferate ale copilariei....

Disneyland Paris este o destinatie de vacanta pentru intreaga familie, un loc in care personajele preferate ale copilariei (Mickey Mouse, Minnie, Pluto, Donald Duck ) pot fi vazute si admirate la ele acasa. Parcul a fost deschis in anul 1992 si a reprezintat inca de la deschidere si pana astazi, un taram in care distractia, emotiile, adrenalina si personajele din lumea Disney se imbina pentru o experienta de neuitat. Disneyland Paris este o lume extraordinara ce merita explorata in cele mai mici detalii.

De asemenea, Parisul sau “Orasul Luminii” ramane locul fantastic al gradinilor secrete, locul unde istoria se imbina cu romantismul la fiecare pas. Turul panoramic inclus in program ne va convinge de frumusetea Parisului, un oras cu milioane de admiratori din intreaga lume.

Plecare din Bucuresti in 30.05, 23.06, 25.08 si 27.10.2024 pentru 4 zile / 3 nopti - de la 855 euro / persoana (loc in camera dubla)
    
SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Paris – Bucuresti cu compania TAROM;
• 3 nopti cazare cu mic dejun inclus la hotel 4* sau 3* conform programului;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• tur panoramic in Paris;
• 2 bilete de intrare la Disneyland in ziua 2 si 3 (bilet 2 zile/2parcuri);
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport (pot suferi modificari).

NU SUNT INCLUSE:
• taxa de oras impusa de autoritatile locale din Paris: aprox 8 EURO/persoana/noapte (se achita personal, la receptia hotelului);
• transferurile de la hotel la Disneyland si retur;
• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice,
in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana – se practica in Franta,
se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Circuit Turcia - Anatolia și Mesopotamia Circuit Turcia - Anatolia și Mesopotamia
Ankara – Hattusa – Yazilikaya – Amasya – Trabzon – Erzurum – Tatvan – Lacul Van – Diyarbakir – Muntele Nemrut – Sanliurfa – Gobe ...
Circuit Anglia - Scoția Circuit Anglia - Scoția
Plecare în 22 Octombrie pentru 10 zile / 9 nopți

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour