Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Circuite » Oferte Last minute - Circuite în Europa

Oferte Last minute - Circuite în Europa

Formular de rezervare

Fă-ți bagajele și începe o nouă aventură!

Vara aceasta profită de ofertele noastre și descoperă frumusețea bătrânului continent: Europa! Vizitează dealurile dogorite de soare ale Toscanei, degustă unele dintre cele mai apreciate vinuri italienești, află secretul pizzei perfecte, străbate drumurile de munte din Alpi, descoperă unele dintre cele mai frumoase și romantice castele și vile franțuzești de pe Valea Loarei, plimbă-te pe străzile orașul rafinamentului, iubirii și luminilor: Paris și nu în ultimul rând admiră simplitatea locuitorilor și orașelor nordice și lasă-te cuprins de hygge. 

Prețuri: de la 624 euro/ persoană

Zbor din București | Sejur 8 zile/ 7 nopți

Circuit și sejur Toscana - 624 euro/ persoană

Circuit Bella Italia 759 euro/ persoană

Circuit Scandinavia 849 euro/ persoană

Circuit Valea Loarei și Paris 869 euro/ persoană

Circuit Turul Alpilor 939 euro/ persoană


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Circuit Maroc Marrakesh - Casablanca - Marakesh Circuit Maroc Marrakesh - Casablanca - Marakesh
PRINCIPALELE ATRACȚII INCLUSE ÎN CIRCUIT Orașele imperiale: Marrakech – Fes – Rabat – Meknes Ouarzazate – Hollywood-ul Africii Plimbare cu ...

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour