Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Paste 2020 » Petreceti Sarbatorile Pascale pe Litoralul Romanesc al Marii Negre

Petreceti Sarbatorile Pascale pe Litoralul Romanesc al Marii Negre

Formular de rezervare

PASTE 2020 pe malul Marii Negre in statiunile Mamaia, Eforie Nord si Mangalia!

Mamaia

Hotel Bavaria Blu ****
17.04-3 nopti
Camera dubla standard cu balcon - 1398 lei/2 adulti, cazare cu mic dejun

Hotel Sulina International ****
17.04-3 nopti
Camera dubla standard 3*
1337 lei/2 adulti - Oferta Inscrieri timpurii 15.03.2020
1485 lei/2 adulti - Oferta Standard

Oferta Include:

 • surprize dulci pentru copii, la sosire
 • cazare 3 nopti/4 zile cu Mic Dejun – early checkin si late-checkout
 • 1 Acces/sejur la Delfinariu & Microrezervatie
 • Cina – Vineri 17 Aprilie
 • Pranz - Sambata 18 aprilie
 • Cina in seara de Inviere - Sambata 18 aprilie
 • Primire in noaptea de Inviere – Sambata 18 aprilie (cozonac, oua rosii, vin rosu)
 • Dejun Pascal Traditional - Duminica 19 aprilie, cu program animatie & jocuri pentru copii
 • Cina cu muzica Live - Duminica 19 aprilie. Invitat special GICA COADA. Animatie pentru copii.

Hotel Del Mar ****
17.04-3 nopti
Camera dubla standard - 1426 lei/2 adulti

Oferta Include:

Cazare cu mic dejun si cina traditionala de Paste, sistem bufet suedez, in data de 19.04.2020. Oferta valabila in limita disponibilitatii!
Acces gratuit la sauna, sala de fitness, parcare, internet, early check -in, late check-out, welcome drink si cozonac la sosire

Pirates Resort ***
17.04-3 nopti
Camera dubla standard - 1810 lei/2 adulti

Oferta include:

 • 17.04 - 19:00 Start petrecere: primire oaspeti - Cocktail de primire, 22:30 Cina bufet suedez cu bauturi racoritoare, ceai, cafea, bere draft si trei sortimente de vin (alb, rosu, roze); intre 19:30-22:30 program entertaiment (muzica si dans alaturi de invitatul serii);
 • 18.04 - mic dejun, pranz si cina bufet suedez, cu bauturi racoritoare, cafea, bere draft si trei sortimente de vin (alb, rosu, roze); intre 20:00-22:30 program entertaiment (muzica si dans alaturi de invitat surpriza);
 • 19.04 - mic dejun, Pranz Pascal si cina bufet suedez (live cooking-berbecut la protap), cu bauturi racoritoare, cafea, bere draft si trei sortimente de vin (alb, rosu, roze); intre 14:00-16:30 program entertaiment (moment de relaxare la malul marii); intre 20:00-23:00 program entertaiment.
 • 20.04 - mic dejun bufet suedez.

Fiecare serviciu de masa are incluse urmatoarele bauturi alcoolice si racoritoare:

 • cafea,ceai, bauturi racoritoare, apa plata, apa minerala;
 • bauturi alcoolice: trei sortimente de vin select la carafe (alb, rosu si rose) si bere draft;

Acces gratuit la piscina exterioara cu apa incalzita, loc de joaca, program de entertainment pentru copii oferit de magicianul Emiliano pe durata intregului sejur, muzica, surprize pentru cei mari si pentru cei mici, muzica live, dans alaturi de invitati (Mircea Cazan, Folk, Sideral, Ansamblul de dansuri grecesti Asteria, Pirates Show).

EFORIE NORD

HOTEL STEAUA DE MARE – AQVATONIC ****
17.04-3 nopti
Camera dubla premium cu sofa - 2061 lei/2 adulti

Oferta include:
Cazare cu demipensiune (mic dejun si pranz in sistem Open Buffet ce includ bauturi racoritoare din gama Pepsi Cola), primire traditionala cu oua rosii, vin si cozonac in noaptea de Inviere, brunch Pascal in 19.04 cu meniu traditional si program artistic (muzica live), acces nelimitat la Zona Aqvatonic si Fun Zone, bonus SPA ( sesiuni zilnice de masaje subacvale 30-45 minute, sesiuni zilnice de Aqva Zumba 50 minute, sesiuni zilnice de Wellness in zona salina, baie cu aburi, saune si dusuri scotiene 45-60 minute si Aqva Gym discount, 15% discount la procedurile spa achizitionate individual cu minim 15 zile in avans). Se intra cu mic dejun in data de 18.04 si se iese cu pranz in data de 20.04.

MANGALIA

HOTEL PARADISO ***
17.04-3 nopti
Camera dubla - 1604 lei/2 adulti

Oferta include: Cazare cu ALL INCLUSIVE.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour