Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Last Minute si Reduceri » Oferta Egipt statiunea Hurghada - Vacanta copii - ZBOR DIN BRASOV

Oferta Egipt statiunea Hurghada - Vacanta copii - ZBOR DIN BRASOV

Formular de rezervare

Zbor din Brasov 30.10.2023 (8 zile/7 nopti).

Hurghada, marginita de desertul Sahara la vest și scaldata de apele Marii Rosii la Est, a fost intemeiata la inceputul secolului trecut ca o asezare mica de pescari, iar incepand cu anii ’80 s-a transformat in una dintre cele mai importante statiuni turistice de pe litoralul Marii Rosii. Plajele din Hurghada sunt frumos amenajate, cu palmieri, zone cu sezlonguri, nisip fin si fierbinte, cu vapoare in larg si turisti inotand sau practicand sporturi nautice.

Descoperă Hurghada - zbor direct din Brașov

Alături de cei mici vă puteți bucura de o vacanța de neuitat într-una dintre cele mai iubite destinații de vacanță: Hurghada! Hotelurile vă așteaptă cu servicii de calitate și preparate culinare inedite, iar în timpul liber vă puteți distra la piscină, pe malul mării sau porni în excursii pentru a descoperi misterele Egiptului Antic.

Prețuri: de la 699 euro/ persoană
Zbor din Brașov | Plecare: 30 octombrie  2023 | Sejur: 7 nopți

Hoteluri Best Seller

Elysees Dream Beach Hotel 4* - de la 699 euro/persoana

Amwaj Beach Club Abu Soma Resort 4* - de la 809 euro/persoana

Hurghada Long Beach Resort 4* - de la 819 euro/persoana

Titanic Palace Hurghada 5* - de la 869 euro/persoana

Hoteluri recomandate

Stella Beach Resort & Spa MakadiBay Makadi 5* - de la 939 euro/persoana

Steigenberger Aqua Magic 5* - de la 989 euro/persoana

Tropitel Sahl Hasheesh 5* - de la 1019 euro/persoana

Amarina Abu Soma Resort and Aquapark 5* - de la 1029 euro/persoana

Hoteluri de lux

Xanadu makadi Bay 5* - de la 1209 euro/persoana

Premiere Le Reve Hotel&Spa 5* (adults only 16+) - de la 1349 euro/persoana

Steigenberger Aldau Beach Hotel 5* - de la 1419 euro/persoana

Rixos Premium Magawish Hurghada 5* - de la 1869 euro/persoana


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Alege destinații de top pentru vacanța ta! Bucură-te de reduceri și explorează Aqaba, Skiathos, Ischia și Caraibe la super prețuri! Alege destinații de top pentru vacanța ta! Bucură-te de reduceri și explorează Aqaba, Skiathos, Ischia și Caraibe la super prețuri!
Reduceri irezistibile pentru vacanțe perfecte! Descoperă Aqaba, Skiathos, Ischia sau Caraibe la tarife avantajoase! ​Profită acum de ofertele mom ...
NOU! COSTA BRAVA & COSTA DORADA - PROMO LANSARE NOU! COSTA BRAVA & COSTA DORADA - PROMO LANSARE
Profită de ofertele PROMO LANSARE și rezervă sejururi de la 695 €/persoană!

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour