Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante in Romania » Drumetii Montane » Tururi de mountainbiking » Tură cu bicicleta în Țara Bârsei - 'Mica Transilvanie'

Tură cu bicicleta în Țara Bârsei - 'Mica Transilvanie'

Formular de rezervare

Active Travel EXPERIENCES! PLECARI GARANTATE!

Tură cu bicicleta în Țara Bârsei - "Mica Transilvanie" - cu urcare dinspre satul Bod în Rezervația Naturală și situl Natura 2000 "Dealul Ciocaș - Dealul Vițelului" (parte a munților Baraolt) și cu coborâre spre râul Olt. Întoarcere prin frumosul sat săsesc Hărman - denumirea veche Herman (în dialectul săsesc Huntschprich, în germană Honigberg, în traducere „Muntele mierii“, în latină Mons Mellis). Oprire la impresionanta Biserică evanghelică fortificată din Hărman construită în secolul XIII pe baza unei vechi bazilici romane datată din secolul al XII-lea.

Nu este doar o simplă tură cu bicicleta! Charlie, Bogdan, Mihai sau Marian, ghizii noștri autorizați, vă vor împărtăși poveștile și legendele zonei, într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă, cu popasuri pentru fotografiat și admirat flora spontană, turmele de oi și, cu puțin noroc, fauna sălbatică (vulpi, căprioare, iepuri)! Vă așteaptă locuri de belvedere asupra munților care înconjoară Țara Bârsei, asupra satelor de la poalele Rezervației și a luncii sinuosului râu Olt!

Tarife:

- 79 lei/persoană - grup 2-3 persoane

- 59 lei/persoană - grup 4 persoane

- 49 lei/persoană - grup 6 persoane

Servicii incluse: ghid autorizat

Servicii neincluse: bicicletă, cască, băuturi, mese, transport

Durată: 4-5 ore

Grad de dificultate: mediu (diferență de nivel aprox. 200 m)

Tururi cu plecare GARANTATĂ în perioada Mai - Octombrie, în fiecare week-end (Sâmbătă și Duminică), cu vreme bună (fără prognoză de ploaie)!

Charlie, Bogdan, Mihai sau Marian vă așteaptă în centrul satului Bod (la statuie), la ora 10:00 pentru o experiență marca ACTIVE TRAVEL EXPERIENCES!

Info pentru înscrieri și mai multe detalii: 0728804952 / marian@activetravel.ro.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour